A sajtóetika mocsara nem új jelenség. Valószínűleg azóta létezik egy posványos terület, amióta a sajtó. Elvégre gyarló, és olykor korrupt emberek csinálják. A határvonalat talán az jelenti, amikor egy ország „hivatalos” sajtójába kezdenek feléledni a lápi lidércek. Ahogy az MTVA-ban legutóbb az úszóversenyek esetében. Történt ugyanis, hogy volt egy szíriai leány, aki úszva menekült. Ezt nagyon könnyen tudomásul veszi az, aki a napi söradagján kívül igen kevés folyadékkal találkozott. A bőre pedig legfeljebb akkor lesz nedves, amikor zuhanyozik. Azokkal, akik szerint a menekültek mit keresnek távol az országuktól, és szégyen, amiért nem erőszakoltatják meg magukat, nem foglalkoznék. Velük foglalkozzon, nekik írjon a báyerzsóti. Egy szinten vannak. A mocsár legalján. Szóval, volt ez a leány, aki azt kétségtelenül bebizonyította, hogy tud, képes, és hajlandó sokat úszni. Szíriában is edzett, versenyzett, tehát ez nem újdonság. Az is érthető, ha folytatta a sportot, és Berlinben...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Csizmás Kond: " ...mert ha idéznék úgy nem tudnád tagadni...de így persze megpróbálod...:)"
Meg ne magyarázd már, hogy puszta humánum vezet :-)
Ergo, nem tudsz idézni, hanem csúsztatsz.

"és ami nem mondható el az erőszakkal odatuszkoltakról. "
Jah, csak úgy tuszkolták. Még a vízbe is belökték szegény lányt. :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: minek idéznék ha amúgy sem érted...???
...és igen odatuszkolták, mert veled ellentétben tudom mivel jár egy olimpiai részvét, mennyi munkával akarattal tehetséggel és munkával.
...ezek csak azért vannak ott mert menekültek...sehol semmit nem produkáltak ami elismerhető lenne egy ilyen rendezvényen...de azért te és a hozzád hasonló humántapsikolók nyugodtan drukkolhatok neki .
és hogy a gyengénfelfogó képességeidet megnyugtassam nem azzal van bajom, hogy menekült vagy nem, hanem csupán azzal, hogy így a szomszédasszonyom is lehetne olimpiai sportoló...persze ez is kínai neked.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Cs.J. okleveles olimpikon és olimpiai felkészítő! Tudod. Persze. Hogyne. Te vagy az etalon.
Alkalmasint tőlem a szomszédasszonyod is lehet olimpikon, ha Te a saját zsebedből benevezed.

Azért az mindenesetre árulkodó, amint minden tény elől kisiklasz, mint angolna egy vödör szappanos vízben.
De sebaj. Mondjad csak. Tőlem akár kinaiul is, ha gondolod.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Te próbáltad bizonygatni, hogy igenis minden feltétel mellet hivatalosan versenyeznek, sőt szerinted a riporter épp azért kellett volna emlegesse mert valamelyik szereplésen kívüli selejtező előfutamban vettek részt amit nem is pontoztak.
Az olimpia azért egy kicsivel többet kéne jelentsen. Azt biztosra veszem hogy egyetlen arra készülő sportolót sem fognak kiszorítani a migránsokból alakított csapatok de akkor is, ha nem tartják be a szabályzatot akkor az aki készül, az aki áldoz rá joggal érezheti, hogy másokat sokakkal szemben olyan előnyökben helyeznek ami felrúg minden szabályzatot.
Ha mindenáron bizonyítani akarták, hogy a menekültek között is van tehetséges sportoló azok versenyeztetését valahogy úgy kellett volna megszervezzék, hogy nem a legelső adódó alkalommal némi előfelkészítéssel bedobják versenyezni, hanem vagy várnak a következő olimpiára vagy külön versenyeztetik őket, mert így csak a létszám szaporodik és minden egyéb csökken.
...még jó hogy nem a világklasszisokkal párban versenyeztetik őket hogy biztosított legyen az ezüstérem.
GeoCravker
@Csizmás Kond: "Te próbáltad bizonygatni, hogy igenis minden feltétel mellet hivatalosan versenyeznek, sőt szerinted a riporter épp azért kellett volna emlegesse mert valamelyik szereplésen kívüli selejtező előfutamban vettek részt amit nem is pontoztak."
Ez így konkrétan hazugság.
"Az olimpia azért egy kicsivel többet kéne jelentsen. "
Igen, valóban többet kéne jelentsen, mint amit most jelent. Gyanítom, hogy a menekültek csapata kicsit közelebb van az eredeti koncepcióhoz.
" az aki áldoz rá joggal érezheti,..."
Ha már így lendületben vagy, meséld el szépen, hogy a "seholsincs" Gyurta mennyit áldozott a saját pénzéből az Olimpiára? Csak a példa kedvéért.
A magam részéről joggal érezhetem, hogy a szépember tulajdonképpen bulinyarlóswellnessre ment. Visszalépett a 100 méteren és sehol sincs a 200-on.
Alkalmasint tudom: Orbán és csapata ezerszer többet lopott, és alapvetően le..sz.om Gyurtát. Csak ha már akkora az arcod, akkor légy következetes.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Tudtommal itt ma nem koncepciók alapján kell dönteni hanem a jeln szabályok szerint.
- a menekült olimpikonokat állítólag Németországban edzették, vagyis ott készülhettek fel előzetes eredmények nélkül ami ugye csak az ők részükre volt elérhető...tehát szabályellenes.
- egy olimpiai részvét nem csak a saját zsebbéli áldozatról szól hanem a selejtezőkön elért országos helyezéseken is...itt ismét nincs eredmény amit felmutathatnának...ellenben Gyurtának van
- és Orbán és csapata...az szintén nem olimpiai téma hanem a te saját pártdumád ami nélkül már egy olimpiai részvételi feltételt sem tudsz elmagyarázni.
...és fölösleges arcolj meg haragon alapuló kifogásokat keress...ezek tények amit ha akarsz illendően cáfolsz ha nem az is a te bajod...én leírtam miként képzelem el és ennyi...személyeskedés nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.