A Fidesz szerint "a bevándorláspárti baloldal" előbb adna munkát a bevándorlóknak, mint a saját állampolgárainak.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében az MSZP alelnökének sajtótájékoztatójára reagált. Gúr Nándor azt mondta, hogy az Orbán-kormány impotenciája miatt 600 ezer ember kényszerült megélhetési okokból elhagyni Magyarországot, miközben az országban munkaerőhiány van.

A Fidesz közleményében úgy fogalmaztak, hogy

"a szocialisták most is hazudnak". A baloldal és Brüsszel bevándorlókkal akarja elárasztani Európát és a munkaerőpiacot

- tették hozzá.

A közlemény szerint az Európai Parlament legutóbbi ülésén az európai és a magyar baloldali politikusok nemcsak a kényszerbetelepítést elutasító országok megbüntetését, hanem a migránsok foglalkoztatásának könnyítését is megszavazták. Ezzel a Fidesz álláspontja szerint az uniós polgárok elé helyezték a migránsokat.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
6 év dúlás után ,,még mindig vannak páran,,akik könnyes szemmel,,hálásan habzsolják be ezt a moslékot,,,,amit az Orbán konda kiböffent magából...??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Kijafaszom akar 250 ezer bevándorlót behozatni munkaerő gyanánt, mert a magyarok menekülnek élhetőbb országokba ? Csak nem a Vargamiska? Na erről ennyit.
eugen4402
Ennek a mondatnak NINCS ÉRTELME..!!! Egy szikrányi igazságtartalom sincs benne, mint általában a Fidesz-kijelentések 99,9%-ában. Könyörgöm, valaki olvassa el ezeket a förmedvényeket, mielőtt nyilvánosságra hozzák őket...
Többet ártanak Orbánnak ezekkel az agymenésekkel, mint a külső- és belső ellenzék együttvéve..!
Jozefina
Mo-on több százezer munkahely betöltetlen. A minap olvastam, hogy mexikói asszonyokat dolgoztatnak valahol talán varrodában??!! orbán kettős állampolgárai nem kívánnak orbániában éhbérért dolgozni. Ma már sokkal jobban keresnek Romániában!!! Valahonnét pótolni kell a kivándorló munkaerőt!!!
kukac50
Az 1296 letelepedést kérő embernek adjon Orbán közmunkát úgyis tovább mennek.nem maradnak itt. A Magyar közmunkásoknak meg garantáljon munkahelyet, a megélhetési létminimumos fizetéssel.
nemfideszes
"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét " Orbán 2001.
evacica
Orbán és a fidesz nem ért máshoz, csak a lenyugváshoz, az emberek hülyítéséhez, az ellenfél lejáratásához és az ország tönkretételéhez!Sajnos ezt még sok honfitársunk nem látja és csápol Orbánnak!Sajnálom őket de magunkat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.