A Magyar Nemzetnek nyilatkozott az úszószövetség elnöke, miután bejárta az internetet egy felvétel, amin látványos méla undorral nyugtázta Hosszú Katinka világcsúccsal megszerzett 400 vegyes győzelmét, miközben körülötte mindenki más tombolt a lelátón.

Megszólalt a faarcú Gyárfás Katinka győzelméről

Gyárfás most a Nemzetben próbálta árnyalni a jelenetet, azt mondta,

"Ha az eddigi nézeteltérésünk az ára annak, hogy Hosszú Katinka ilyen csodálatosan szerepeljen, akkor nem bánom, legyen. Nem az számít, hogy milyen a kapcsolatunk, akkor leszünk boldogok, ha Katinka kiemelkedően úszik. 400 vegyesen szárnyalt, fantasztikusan versenyzett".

(...)

"Nagyon boldog és végtelenül büszke vagyok Hosszú Katinka győzelme miatt. Rengeteget tett ezért a világraszóló sikerért, amely véleményem szerint a riói olimpia eddigi legnagyobb teljesítménye. Gratulálok neki ehhez!"

– mesélte Gyárfás.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Ha az eddigi nézeteltérésünk az ára annak, hogy Hosszú Katinka ilyen csodálatosan szerepeljen, akkor nem bánom, legyen."

Ára? Nem bánja, legyen??? Netán köszönjük meg szépen, köszönje meg Katinka szépen Gyárfásnak, hogy milyen paraszt volt, mert csak így tudott nyerni? Pofám leszakad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Szögezzük le: nem a gyárfás hozza az eredményeinket, hanem a sportolók. A sportolókat nem gyárfás támogatja anyagilag, hanem a magyar nép adóforintjaiból, azaz közpénzből az állam. Az, hogy milyen eredményeket érnek el, az meg a sportoló tehetsége, kitartása nélkül nem lehetséges. Általában minden sportoló mögött áll még egy ember, és ennek az embernek is a sikere a sportoló-sportolók győzelme. Nem a gyárfásé, sem a huszadrangú irodakukacé, hanem az egyéni- vagy csapatsportot űző, tényleges erőt befektető embereké és edzőiké az érdem. A kormány és a szövetségek nagymellű vezetői meg elhúzhatnak a francba, mert ők csak a egyéni hasznukat szeretnék lehúzni, mint általában az élet minden területén. Aki meg nem áll be a sorba, azokat félreteszik, (pl. Hegedüs Csaba) és jobb esetben egy amatőr sportolót és nem politikust ültetnek a nyakukba.
papa.49
@nevemnick: Nagyon jól összefoglaltad a lényeget, és 2010. óta ez sokkal jobban látható, a pénz oda megy ahol egy fütyisz potentát a hajjakend!!!
wagabund
ezt itt nálunk a kocsmában egyszerűen balta arcnak nevezik...

ez a faszi akkor szerezne múlhatatlan örömet Hosszúnak, ha nem menne a közelébe sem, pláne érmet átadni...Remélem Hosszú is kerülni fogja , mint a pestist..

Hajrá Katinka!
wagabund
@nevemnick: tökéletes a helyzetelemzésed...még annyit, hogy az adóforintokból bőségesen jut a vezetésnek, mert őnélkülük a versenyző létezni sem tudna...ugye..mint tuggyuk..

tehát alázatot várnak minden versenyzőtől, ha már nem is hozza az elvárt eredményt...ha meg aranyat termel, akkor természetesen az az elnök érdeme...

Bástya elvtárs máig érvényes útmutatása:... szerénység elvtársak...szerénység...ezt szeretem magamban is...a szerénységet.
Doxi1
@Hari: Meg-hát veszélyes precedens, hogy a hűbérbirtokként kezelt tenyészlovak közül egy kiugrott. Mi lenne a bukszával, ha a többi sportoló is fellázadna. Kereshetne más gazdaállatot.
mariaberta
Valószínű nem tetszett Hosszú nyelve. Valamit ki akart nyalni, vagy mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.