A szaklap óvatosabban fogalmaz, mint a Swimming World Magazine szerzője, aki kerek perec kijelentette, hogy Hosszú Katinka valószínűleg doppingol (Casey Barrettet beperelte a magyar úszóklasszis stábja), de a terjedelmes cikk egyértelműen azt sugallja, hogy nincs más magyarázat az elképesztő világcsúccsal olimpiai bajnoki címet szerző úszó teljesítményének drasztikus javulására. A cikk emlékeztet arra is, hogy Hosszú annak a Je Si-vennek a rekordját adta át a múltnak, akit szintén sokan gyanúsnak találtak, hiszen 16 évesen úgy állított fel világcsúcsot, hogy a gyorsúszó résztávon konkrétan férfiidőt úszott. Ezt a rekordot verte most meg (nagyon) Hosszú úgy, hogy gyakorlatilag a rajtjeltől kezdve verte a kínai úszó idejét. A SwimVortex nevû úszószakoldal hosszú cikket szentelt Hosszú Katinkának, amiben végigvette a magyar úszóklasszis pályafutásának fontosabb lépéseit, és végül a keletnémet doppingkirálynõhöz, Petra Schneiderhez

Forrás: origo.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert annyi tisztesseget elvartam volna a hazai sajtotol - mondjuk nem az origotol, mert az mar fide$$-hirharsona - , hogy legalabb megvarjak az olimpia befejezeset, es csak akkor kezdik el a szokasos magyar undorito irigykedest, karaktergyilkossagot.

Tevedtem, meg 48 ora sem telt el, az uj szerkesztosegu origonak mar muszaj kennie a szart - hiaba, a csuti torpe szigoru, ha nem a focidilijevel kapcsolatos a sportesemeny...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Veleda: Mondjuk ez boritekolhato volt mar akkor, amikor mindenki fikazta Katinkat, mert nem a gyarfas versenytervet kovette, nem azokra a versenyekre ment el, amit a gyarfas eloirt, es amikor meg egerszegi meg szecsi meg a tobbiek is kialltak kiss mellett, vedtek a vedhetetlent...
(Na ja, ha Katinka akkor nem tepi ossze a szerzodest, akkor nem dol ki a kiss-fele bili...es nem derul ki, hogy a fidesz mire kepes karaktergyilkolasbol, es mennyire Katinka es a ferje ellen hangoltak a Propin is a hangulatot. Emlekszel? Voltak joparan, akik mar akkor is ekeztek Katinkat, es mondtak, hogy "aaaa', o egy kis senki, meg a ferje utan fog majd menni, nekunk nem is kell, mert bekepzelt, mit kepzel magarol, hogy a gyarfassal meg a kiss-sel ilyen flegma volt"... Emlekszel? Szegeny csaj kapott hideget-meleget, de leginkabb le-aruloztak...)
Na, ez a magyar hozzaallas ahhoz, ha masnak sikere van, amiert kokemenyen megdolgozott...
Ezt nagyon sajnalom, mert O nem ezt erdemli...
Minden magyarnak nagyon jo es eredmenyes versenyzest kivanok tovabbra is! Hajra magyarok!...:o)))
nemkati
Volt már olyan, hogy valaki nagyszerűnek tartott emberben csalódtunk. Ha Katinkáról bármilyen doppingügy derülne ki, akkor egy világ omlana össze, és nem csak bennem. De az, hogy egy Perna (sc)Hayder bevallja, hogy doppinggal szerezte meg az olimpiai érmet, és talán még büszke is rá hogy a vizsgálatok nem vették észre, ez nem ok arra, hogy egy olimpiai bajnok győzelmét ilyen mocsok módon kérdőjelezze meg valaki. Remélem ennek a szaklapnak is a nyakába akasztanak egy jó kis pert!
karma1
@nemkati: Katinka szerintem kokemeny sportember, es allatira buszke arra, amit ketten a ferjevel edzesben kitalaltak. Nem tettek egyebet, csak a ferje megprobalta rafogni a nejet a ferfias edzesmodra. Ha valaki igazan eredmenyt akar elerni, akkor nem fogja sajat magat becsapni egy doppingolassal, mert akkor ahhoz Katinkanak a fele goz is eleg lett volna, akkor nem hajszolja sajatmagat ezekre az extra eros edzesekre...

Ezt csak egy serult lelku, hozzaallasu valaki tudja igy elkepzelni, mint gaspar meg a tobbiek, akik abban az idoben lettek "uszopa'pa'k", amikor az NDK-s csajoknak nem melle, hanem toke volrt inkabb... Akkor a kutya sem kerdojelezte meg az eredmenyeket, az oroszok viszont nagyuzemileg, allami szinten csinaljak - es elvarjak - a doppingolast.
nemkati
@karma1: :DD
Megnyugtattál. :)
Mondjuk bennem fel se merült a doppingnak a gondolata.
karma1
@nemkati: Haha,... Ez olyan, amikor en elkezdek fogyokurazni, es eloszor is IGAZAN el akarom erni a fogyast, mint jutalmat, eredmenyt, es tudom, hogy mivel fogyhatok le, ha azt betu szerint betartom.
En MAGAMhoz akarok tisztesseges maradni es nem csalni, mert csak akkor tudom meg, hogy valami eredmenyes lehet-e, vagy sem, ha pontosan betartom a dietat. Ha elkezdenek beiktatni egy kis konnyitest, csalast, akkor honnan a francbol tudnam meg, hogy ez a dieta nekem jol mukodik?
Ugyanigy vannak ezzel Ok ketten is: Tusup kitalalt valami nagyon nagy dolgot, a felesege pedig betartja az utolso pici eloirasig is, hiszen csak igy tudhatjak meg, hogy Katinka mire kepes ezzel az uj modszerrel.
Sokkal tobbet nyerhetnek azzal, hogy egy totalisan uj edzesmod Tusup nevehez, Katinka sikerehez fog kotodni mar egy eleten at es meg azutan is, mint az, hogy 1-2 aranyert beszedjen par gramm drogot. Sokan mar magukhoz sem tudnak oszintek lenni, ezert tart az orszag is ott, ahol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.