Nem szabad elhallgatni az egyre jobban teljesítő stadionország jó híreit, íme egy: csütörtöktől ismét meleg ételt kapnak a betegek az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban – tájékoztatta a kórház vezetése szerdán az MTI-t. A közlemény szerint egy erre elkülönített helyen oldják meg a meleg étel biztosítását.

Tudatták azt is: a Hungast Zrt., amely 2009 óta látta el az étkeztetést az intézményben, ezt "az egészségügyben országosan is kimagasló áron, igen sokszor kétséges minőségben" végezte, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottak a társasággal.

A cég a tálalókonyhát augusztus 4-én adja vissza a kórház számára, ezért kényszerült az intézmény a hideg étkeztetés megszervezésére augusztus 1-jétől – emlékeztettek.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy mivel a Hungast Zrt. a konyhát teljes egészében leszereli, szükség van a tálalókonyha műszaki feltételeinek megteremtésére, ezért várhatóan augusztus 8-ától egy tatabányai cég főz meleg ételt a betegeknek.

Az intézmény várhatóan két hónapig mikrózható, egyszer használatos műanyag edényekben tálalva tudja megoldani a betegélelmezést, majd a tálcás rendszer visszaállításával az eddig megszokott módon.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
@Bringás: kis fasszopó, rossz s szórend. Ahol ezek megjelennek ott a baj.
Megy a dádá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A meleg étel egyenlőre mikróban felmelegített szendvics.
Bringás
Íme példa! Probléma volt és a Fidesz megoldotta! Na ezért is szavazunk ismét a Fideszre és Orbán Viktorra!
Tódor
@Bringás: Te idióta szarzsák! Nem lehetsz ilyen hülye! Az egész cikk arról szól hogy a problémát az anyaállatod, a csuti zsírbisznó, és a tetves bandája okozta.
Ekkora seggfejet. És még hozzászól...eszemfaszom megáll...
Bringás
Ahl a baj, a Fidesz ott segít, megold, irányít! Nagyon rosszul esik ez egyeseknek, mert nincs alapjuk szidni Orbánékat! Ismét egy nagy bukta a szoclibeknek! Lelakták a kórházakat, a Fidesz pedig orvosolja ezt!
Tódor
@Bringás: Iszom a szavaidat Radírfej!

Még, még!
tutajos
Bringás!
Szrvilizmusodért megjáró szobrodat Orbán hugyozta szenteltvízzel avatják majd fel!
Tudtad?
"Na, ugye!"
"Nix ugribugri!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.