Gyurta Dániel olimpiai részvétele aligha a szabadidős sportfelkészülésbe ölt zsebpénz ügyes felhasználásának a hozadéka. Márpedig, ha pénzt kap érte, akkor neki az a dolga, hogy ott legyen, és a tőle telhető maximumot nyújtva versenyezzen. Azt pedig aligha tekinthetjük a maximumnak, ha valaki visszalép a lehetőségtől is, hogy előbbre jusson. Hivatkozva egy olyan majdani futamra, amire marhamódon koncentrál. Annyira, hogy címvédőként az előfutamokból sem jut tovább. Amiért aztán baromira megérte a taktikai visszavonulás korábban. Elképzelem, amint nem lép vissza 100 méteren, és akkor vajon hol végzett volna? Az öltözői folyosón? Elvégre már kijutott Rióba. Repülő, és szállás, kaja megvan. Valószínűleg némi zsebpénz is. Hogy közben versenyek is vannak? Hát aztán. Majd hazajön, oszt jónapot. S szögezzünk le gyorsan pár dolgot. A magam részéről versenytempó szerűen húsz métert sem úsznék. Viszont nem is ezért fizetnek. Nem félek attól, hogy Gyurta költségeitől roppan meg a magyar...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Gyurta miatt idén kizárták a váltót
Valószínűleg mert arra sem méltatta azokat, akik fizetik a felkészülését, az életvitelét (az adófizetőket), hogy legalább sportszerű legyen.

Igaz, nagy előre lépés Riohoz képest, hogy most legalább beugrott a medencébe.

Yusra is itt volt. Becsülettel végigvitte a a programot, és teljesítette azt, amit tudott, és amennyire tudta.

Lehet, hogy át kellene gondolni egy kicsit azt, amit sportdiplomáciának, hívnak? Vagy csak egyszerűen azt, amit emberségnek?
Mert sokan mintha összekevernék az emberséget az "emberkedéssel"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.