Lufikkal, zászlókkal, molinókkal felszerelkezett demonstrálók tiltakoztak a kormányfő budai, Cinege úti házánál kedd kora este, 10-15-en tüntettek a XII. kerületi telek előtt – írja a NOL.hu.

Az utcai megmozdulásairól elhíresült Büki Zoltán hosszas procedúra után érte el, hogy társaival engedélyezett demonstrációt tarthasson a miniszterelnök (egyik) házánál.

Elhangzottak rövid beszédek is a tüntetésen, Szabó Gábor „Tuareg" arra figyelmeztette a maffiafőnöknek titulált miniszterelnököt:

ha a parlament korlátozza a gyülekezési jogot, akkor a nép spontán gyülekezéssel fogja elsöpörni Orbánt és csapatát. „Ez nem fenyegetés, hanem ígéret".

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
@Bringás: nyugi. Mindjárt jönnek az ápolók, leszedálnak. Nem kell ilyen idegesnek lenni, mert a gazdaállatod elutazott rióba. Hamarosan visszajön, és visszamászhatsz a kis kuckódba az aranyere mellett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kovács Béla
@magyarbakancs: Igen, amiket soroltál azok bizony hazaárulások. De mondanék másokat is.
-Hazaárulás pld.megszavazni az EU parlamentben saját hazánk elmarasztalását, szankcionált pénzbüntetését.
-Hazaárulás a "túlárazott" magyar pályázatokra felhívni az elbírálók figyelmét, hiszen így olyan beruházásokra nem juthat pénz, amiket az EU nagy valószínűséggel nem támogatott volna.
-Hazaárulás 4 évig úgy tenni, mintha kormányozna a választásokat nyert párt.
-Hazaárulás a csatlakozó országokat vezetőjéből azt 2 év alatt útólsóvá zülleszteni.
-Hazaárulás hitelből finanszírozni az országot.
-Hazaárulás...
Perwool
@Kovács Béla: "-Hazaárulás a "túlárazott" magyar pályázatokra felhívni az elbírálók figyelmét, hiszen így olyan beruházásokra nem juthat pénz, amiket az EU nagy valószínűséggel nem támogatott volna."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/meghokkento_tenyek_magyarorszagrol_erre_a_szakertok_sem_szamitottak.612793.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201604
24.hu/fn/gazdasag/2015/12/01/offshore-milliardosok-csapoljak-a-magyarok-penztarcajat/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201604&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201604
"Hazaárulás a csatlakozó országokat vezetőjéből azt 2 év alatt útólsóvá zülleszteni."
Amik a tények... jelenleg (6 év Fideszes vezetéssel)28 országból a 26.-ak vagyunk gazdasági teljesítményben...életminőségben 28-ból 27.-ek...csak Bulgária van mögöttünk...
Gyurcsány elbaszott kormányzása a gazdasági válság 6%-os GDP visszaesésével is évi átlag 2.4%-os növekedést produkált..nem sírom vissza a szocikat..de Viktorék évi 2.2%-ot hoztak az unortodox gazdaságpolitikával...válság nélkül...8 ezer milliárdnyi unios forrás mellett..
-"Hazaárulás hitelből finanszírozni az országot."
www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/eloredolgozott_az_akk_a_dollarkotveny-kibocsatassal.196712.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201512

index.hu/gazdasag/2013/02/12/dollarkotveny_3_25_milliardot_adtunk_el/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201512
Vajon mikor lejárnak ezek a dollárkötvények (amiknek ugye még árfolyam-ingadozósa is van) és vissza kell majd fizetni, akkor is ilyen fasza lesz minden ??
mno.hu/gazdasag/ujabb-hitelt-vett-fel-magyarorszag-1346896
Pár éve még a ruszkikkal való cimborálás, vagy az állami földek eladása hazaárulás volt. Ma meg nemzeti érdek...
Ne szedj többet abból a xarból, még ha olcsón adja is díler!
magyarbakancs
@Kovács Béla:Atoll, hogy valaki bírálja, a hazája vezetőit nemzetközi porondon felhívja a figyelmet, hogy a nekünk adott pénzt a Fidesz közeli haveroknak a zsebébe jutatja az nem hazaárulás.
Jobboldali hülye ideológia az, ha a saját kormányát k ritizálják, az haza árulásnak tekintik.-„Hazaárulás hitelből finanszírozni az országot.
-Hazaárulás”...
Ami most folyik, hogy 7% ra adjuk a Magyar államkötvény kamatát az mellett, hogy a gazdasági teljesítményünk 3%.
Az a haza árulás.
Letelepedési kötvények haszna nem a Magyar állam kaszában landol, hanem valami külföldi cég kasszájába.
Az nem hazaárulás?
Peller Anikó
@KáBéla: melyik pártról beszélsz kedveském?

ja és ez mi? - Hazaárulás a "túlárazott" magyar pályázatokra felhívni az elbírálók figyelmét.

ilyet még egy gyengeelméjűnek sem illene leírni, vélhetően fogalmad nincs arról bogárka amit itt összehordasz.
Perwool
@Peller Anikó: Ha nem tapsolsz a "natymagyar" kleptomániás agymenéseinek, nem tapsolsz együtt a hívekkel, haza áruló vagy!
eugen4402
... és én is hazaáruló vagyok, mert tetszik-eltem Peller Anikót és Perwolt.
A bűnpártolókat viszont utálom, sajnálom Béla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.