Mindenkinek kötelessége, hogy támogassa az újonnan megválasztott elnököt, én is segítem Molnár Gyulát – ezt Mesterházy Attila mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Az MSZP országgyűlési képviselője szerint az Európai Unió a nemzeti érdek érvényesítésének legjobb terepe, Orbánéknak nincs Európa képe, csak bűnbaknak használják az uniót a belpolitikai érdekek mentén. A politikus elmondta: a mostani kvótanépszavazás első lépése annak a forgatókönyvnek, hogy 2020 után, amikor már nem érkezik annyi forrás az EU-ból, akkor akár ki is léphetnek az unióból.

Hozzátette: a fideszes szavazók többsége is az EU mellett áll, de a vezetők többsége inkább már kilépne az unióból. Az orbáni politikának egy súlyos és öngyilkos lépése a kvótareferendum, ami kacérkodás a kilépés gondolatával – magyarázta. Mesterházy Attila kijelentette: jobb az asztalnak azon a részén ülni, ahol a döntéseket meghozzák, ezért fontos az, hogy megmaradjon a magyar uniós tagság.

Az MSZP-s képviselő hangsúlyozta: a Fidesz kettős beszédet alkalmaz, mennek a kiszólások, tesztelik, hogy erre hogyan reagál a belpolitika, majd külföldön már azt mondják, szó sincs kilépésről. A politikus elmondta: az MSZP arra bíztatja a szavazóit, hogy ne vegyenek részt a népszavazásban, hiszen nem valódi kérdést tesznek fel. Hozzátette: ez arról szól, hogy hogyan lehet a Fidesz belpolitikai pozícióját megerősíteni. Aki részt vesz ezen a népszavazáson, az a Fideszt fogja erősíteni – fogalmazott.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Vezessük inkább gyorsan ki mi Magyarországról és az EU-ból orbáncot. Vissza a közösbe a lopott holmit és cserébe elhúzhat pereputtyával Azerbaltánba vagy Észak-Kolerába, oszt' jónapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@Eriksson: ! Dehogynem ! Olvasd el amit írtál Desischadónak ! Nem az UNIÓ miatt nincs jobb sorunk , hanem orbán és bandája miatt akik , az általuk küldött milliárdokból gazdagodtak meg ! Mit gondolsz ? Miért írják róla , hogy ő Magyarország leggazdagabb embere ?! Szerinted , hogy lehet ekkora vagyonra szert tenni munka nélkül ? Mellesleg ha ezeket a milliárdokat nem küldik , lehet , hogy már éhen is dögöltünk volna ! Remélem elfogadod ?!
Eriksson
@bence: Az igazságot nem tudja senki, mindez csak találgatás.
Egyébként az Unió magáncélokra nem ad pénzt, se Orbánéknak, sem a magánembereknek. Beruházásokra lehet pályázni, de attól még a népnek nem mozdul meg a gigája.
S, hogy ki mennyire gazdag az is csak szóbeszéd, a valódi kőgazdagok nincsenek is szem előtt.
bence
@Eriksson: ! Hogyne tudná ! Csak van egy főügyészük aki elsimít körülöttük mindent ! Egy szóval sem említettem , hogy magáncélokra adja ! De pályázat címén el lehet lopni ! Mégpedig nem is keveset ! Ha viszont mindez csak kitaláció lenne , ők lennének a legelsők akik kikérnék maguknak !
Eriksson
@bence: Kutyaugatás nem hallik az égig.
Különben is amíg a jónép ilyesmin rugózik, addig nincs ideje komolyabb dolgokkal foglalkozni.
bence
@Eriksson: ! Most még nem ! De eljön az idő amikor majd oda hallik ! Büntetlenül semmit nem lehet megúszni ! Főleg nem egy életen át ! Ez különben sem rugózás kérdése . Hiába akarsz Te komolyabb dolgokkal foglalkozni ha egyszer nem teheted ! Erre lenne való egy pártfüggetlen ügyészség !
Eriksson
@bence: Egyhamar azért ne számíts rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.