Kövér László úgy érzi, a Fidesz népszerűségét veszélyezteti egyes kormánypárti politikusok üzletelése, gazdagodása. Orbán Viktor szűk körében is lát kivetnivalót, ám a kormányfőben semmit.

Kövér László egyre nehezebben tartja magában nemtetszését. Az elmúlt napokban a Népszabadság forrásai egybehangzóan állították, hogy a fideszes bázist és a vidéki közhangulatot is figyelemmel kísérő választmányi elnök „forrong” és még az őszi politikai szezon nyitánya előtt nagy beszélgetésre készül Orbán Viktorral, mert szeretne valamilyen fordulatot kierőszakolni az őt zavaró területeken.

A tolvaj fideszesektől félti a párt népszerűségét Kövér László

A kormányoldalon sokszor közszemlére tett és már-már törvényszerűnek beállított politikusi gazdagodás és nyílt üzletelés meghaladta Kövér tűrőképességét. Amikor a házelnök mindezt szóba hozza, nemcsak Habony Árpádra és Rogán Antalra tesz megjegyzéseket, s nem válogatja meg a ­szavait. (Az átláthatatlan forrású jövedelmekkel bíró kommunikációs guruval nincs is nagyon beszélő viszonyban.) Kövér szerint a kormánypártnak a korrupció látszatát is kerülnie kellene, ám tapasztalja, hogy „egyesek már erre sem adnak”.

Egyik ismert kormányzati szereplő mindezt úgy írta le, hogy Kövér László minden ellen harcol, ami a tisztesség ellen hat. Ezen kívül erős töltetű morális felelősséget is érez, amit a technokrata Habony-vonal nem is tud értelmezni – jegyezte meg forrásunk.

Bizalmasai körében felindultan beszélt például arról is, hogy Orbán Viktor szűk környezetéhez kapcsolódó „jelenségek” miatt is aggódik, tudniillik nem tud azonosulni azzal, hogy a miniszterelnök hozzátartozója – ha saját jogon is, de – „jól körülhatárolható hátszéllel” kilépjen a közéleti, üzleti porondra.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
@Bringás: 15:38
Ne dumálj te semmit, szarosszájú! Húzd ki a fejed orbánc valagából, csapasd le jól gőzborotvával, próbáld meg így a tisztánlátást. Ha most se megy, vagy gyógyíthatatlanul hülye vagy, esetleg belekövesedett a szar az agyadba.
Mindegy, így maradtál...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Clavigo: Nem hat ev utan, mar sokkal elobbrol kellett volna, hiszen Hofi szerint (2001-ben) "ha kover megszolal, annak folyik a szar a szajabol"...
Ez is resze a pavatancnak, mert amig mindenki lelkesen bologat kover alszent kijelentesere, ha eddig ingadozott, talan most elmegy szavazni oktober 2-n.
Desischado
@Sziszifusz: Egyetértek. Épp köteles lenne a "jófiú", aki minden mocsokságról tud?! És orbán gazdagodása nem zavarja?! Ugyan, színjáték az egész, hátha beveszik minél többen. Mondjuk, nálam nem válik be! Ennek a mocsok féregnek azt sem hiszem el, amit kérdez!
Jozefina
Kövér talán későn érő típus, így a tantusz is elakad és későn esik le nála!!! Na meg a saját háza táján sem ártana körülnéznie!!! (tesó cégek...) De úgy látszik egy huszárvágással be lesz fogva a szája, hiszen épül a "házelnöki rezidencia" ahová beköltözhet szigetszentmiklósi házából!!!
Nil
Kotorásszon egy kicsit a saját zsebében is- van ott bőven lopott pénz
Lepényleső
Az országot nem félti? Hiszen ha lopnak,az valahonnan hiányzik,és a pénz minden területről
hiányzik,ergo;mindenütt lopnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.