A legjobb és egyben működő módszer az illegális migrációs nyomás ellen a határok lezárása, és ha biztosítják, hogy az uniós, schengeni határokat csak törvényesen lehet átlépni – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációs államtitkár az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Az államtitkár kiemelte: ezért is van szükség kifejezetten a határ őrizetére, a határvadász századok megerősítésére.

Ennek érdekében háromezer új rendőrt vesz fel a magyar rendőrség – idézte fel a szerdai kormányülés szünetében bejelentett kormánydöntést Tuzson Bence.

A toborzás és a kiképzés most fog megkezdődni. A részletek kidolgozása még folyamatban van. Erről Pintér Sándor belügyminiszter a jövő héten fog tájékoztatást adni – tette hozzá az államtitkár.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
pillanatnyilag 8000 körül mozog-országosan- a betöltetlen rendőri állások száma.ez a bélféreg Tuzson akkor honnan is akar még 3000 rendőrt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
hát a gatyát fel kell kötni...amúgy is vég nélkül jönnek a jobb életre vágyók...Mi lesz akkor, ha Törökország megsértődik, és elengedi az eddig (kissé)fékezett migránsvándorlást?
...csak szólok, hogy Törökország meg fog sértődni...

talán motiválni is kéne a határt őrzőket...
dr. prédikátor
Én meg azt mondom tuskó bence hogy titeket kellene már végre bezárni!!!Örökre!!!
eugen4402
Ez egy ősi népi terápiás módszer. Az Orvostörténeti Múzeumban fellelhető középkori leírások szerint őseink a pestis, és a feketehimlő terjedése ellen a határok lezárásával védekeztek, sőt egyes vidékeken ezt alkalmazták fogfájás és lábtörés esetén is. Teljes sikerrel..! :-)
Bringás
Fegyveres határvédelem! Aki beszökik annak pedig 10 év, majd kitoloncolás!
wpym
A hazug, rabló, köztörvényes bűnöző politikusainkat is le kellene zárni, mégpedig örökre, de ettől függetlenül igaza van.
A határok totális és nagyon precíz fizikai lezárása + fegyverhasználat azonnali pozitív megoldás a kecskezabáló muzulmán horda Európán kívül tartására.
Szókrakész
Ha beindul a második roham, akkor az a 3 ezer is kevés lesz.

Ide már lassan magyar nagy fal kell.
De nem occó kinai alapanyagból!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.