Jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt emelt vádat a Budakörnyéki Járási Ügyészség az ellen a nő ellen, aki egy piliscsabai posta pénztárosaként 11 millió forintot vett ki jogosulatlanul a kasszából – tájékoztatta az ügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Gyugyi Csilla közölte: a nő – aki főként nagyobb összegű készpénzfizetési tranzakciók lebonyolításával és készpénzváltással foglalkozott – 2015 szeptemberében az egyik napi zárás után egyedül maradt a postán. Ezt az alkalmat kihasználva a pénztárban lévő készpénzből több mint 11 millió forintot vett ki.

A járási ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására, pénzkezeléssel összefüggő foglalkozástól való eltiltásra tett indítványt a vádlottal szemben, akinek ügyét a Budakörnyéki Járásbíróság tárgyalja majd – tette hozzá a szóvivő.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo kis kupleraj lehet a napi kotelezo zaraskor keszitett papirmunkaban...
Ennek a csajnak sikerult magat egy eletre elvagni, de a csaladjat is a normalis elettol...
karma1
Jo kis kupleraj lehet a napi kotelezo zaraskor keszitett papirmunkaban...
Ennek a csajnak sikerult magat egy eletre elvagni, de a csaladjat is a normalis elettol...
szaboria1
@karma1: A postavezető is felelős lehet, mert nem egy kis létszámú faluról van szó hanem egy igen kedvelt budapesti melletti településről ahol tuti, hogy 5 főnél is többen dolgoznak. Kb. 7400 a lakosok száma.
karma1
@szaboria1: Mindenkeppen az alapveto bizonylati fegyelmet szegtek meg. Itt pl. sohasem zarhatsz le egy kasszat EGYEDUL, Neked is at kell szamolnod, es alairnod az osszeget, aztan megy a szefbe...
eugen4402
Buta kis némber, 11 milláért lenullázta magát. Sikkasztotta volna el az egész postahivatalt mindenestül, ott fenn - ahol ellenőrizni kellene - szemérmesen félrenéznének, ha a megfelelő %-ot ledellázza nekik...
Csizmás Kond
Meglopta saját magát...ennél hülyébb már nem is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.