Kifejezetten szükségesnek ítélte a kvótareferendummal kapcsolatos nyári tájékoztatási kampányt a kormányszóvivő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Kovács Zoltán tájékoztatása szerint a kampányt folytatják, és abból minden kormánytag kiveszi a részét. Kiemelte, hogy október 2-án Magyarország lakói elsőként nyilváníthatnak véleményt az unióban arról, hogy elképzelhetőnek tartják-e, hogy a brüsszeli bürokrácia a nemzeti parlamentet megkerülve határozzon a kényszerbetelepítésről.

A kormányszóvivő értékelése szerint a nyári események arról tanúskodnak, amiről tavaly: "az illegális migráció okozta kihívások és feladatok velünk vannak". Az elhúzódó nyomás miatt a kormány intézkedni fog a szeptember 9-én lejáró, a tömeges bevándorlás okozta országos válsághelyzet meghosszabbításáról – jelezte.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ahogy az agyukon lévő nyomást nézem, életük végéig meg kellene hosszabbítani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alterego56
@Bringás: Az hogy a kormány folyamatosan hazudik azt minek nevezed? Már rég nincs szó kvótáról de még mindig arról ugatnak. A népszavazás a semmiről fog szólni hat milliárd forintért.
Bringás
@alterego56: Azt, hogy a demokratikusnak csúfolt szoclibek hazudva uszítanak, azt minek nevezed?
Ludmilla
a kvótareferendum a kutyát nem érdekli.Csak azok futnak lyukra,akik ennek az áldott jó miniszterelnöknek isszák a szavát a keresztényi erkölcsöket hhirdetve.A keresztényi erkölcsökről nem beszélni kell,hanem gyakorolni ezeket például:együttérzés,igazságosság,becsület,a másik ember tisztelete,de a cselekedetek felvállalása is.Ha ezekkel nem rendelkezik,akkor csak egy szemforgató farizeus.Nem elég előkapni a rózsafüzért,az imák önmagukban nem érnek semmit.Amikor meglátják ezt a szerencsétlen menekülttábort,fújolnak és sipítoznak.
Bringás
@Ludmilla: Amikor pedig szembesülnek a migráns vadak viselt dolgaival, libsiék a bűnt mentegetik és a bűnösöket sajnálják! Európa idegenek ők, együtt kéne kizsuppolni őket a migránsaikkal!
Ludmilla
@Bringás: sajnos Magyarországon leginkább a magyar vadak viselt dolgaival szembesülünk,lásd Farkas Flórián ,Orbán és társai.Nem a menekülteket kell kizsuppolni,hanem az ilyen félcédulásokat ,mint te,Bringás
pbalage
@Bringás: annyit még hozzátennék, hogy pont a koszos migráncscigányod írta alá a dublin III egyezményt 2013 júniusban, úgyhogy úgy szopjad a faszát.
De hát végül is neked mindegy, biztos fincsi lehet, mert cigány is, meg lop is.
Családi szeretet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.