most aztán jól megírta a magáét. S tényleg írt valamit a migráns diákok definíciójának firtatása kapcsán. Ennek keretében vitathatatlanul kitér arra, hogy az ideérkező magyarok is menekültként, esetleg migránsként érkeztek. Arra is felhívja a figyelmet, hogy a már itt születettek migrációs-szintjének sincs kellően tudatában. S ezért nagy kihívás elé állítja a migráns tanulók összeírása. Mely összeírás szellemét tekintve kétségtelenül egyet érthetünk a tüntetések vállra emelt arcával, hogy az esetleg dédszülőkig visszamenő családfa-kutatásnak „igen rossz asszociációi lehetnének”. Még akkor is egyet érthetünk, ha az asszociációt nem fejti ki bővebben. Pedig megtehetné. Megemlítve, hogy ez bizony a zsidóüldözéseket, a Horthy, majd Szálasi nevével fémjelzett, és a II. Világháborúval megpecsételt világlátást idéző ötlet lenne. De megértem Puklit. Azok után, hogy maga is tett legalább egy, a liberalizmust elítélő, rendpárti asszociációkat keltő, az autoriter vezetést magasztaló...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@GeoCravker: És mit tettek a többiek? Mármint a többi iskolaigazgató.
Mindenki félti az állását!
GeoCravker
@bencemacska: Idézett a linkelt írásból:
"Ha már semmi mást, legalább egy kis tökölődést szélnek eresztett. Különösen, hogy a több igazgató válasza nem kapott nagy publicitást. Azért azt hiszem, hogy amennyiben a listázási felszólításra ez a kétfedelű levél a legtökösebb reakció, akkor nem kicsi a baj az iskolaigazgatók, intézményvezetők emberi alkalmasságával. "
bencemacska
@GeoCravker: Nagyon bíztunk a pedagógus társadalomban, és ismét csalódtunk!

Nekem egyáltalán nem tetszett az, hogy "nem politizálunk", nekünk csak szakmai követeléseink vannak!
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem akarják az orbán rezsimet megszüntetni, csak a rájuk vonatkozó törvényeket módosíttatni.
Szvsz ezt nem csak én értettem így, hanem mások is, ezért csökkent a megmozdulásokon részt vevők száma!
GeoCravker
@bencemacska: "hogy nem akarják az orbán rezsimet megszüntetni, "
Ezt Pilz de facto ki is jelentette.
Most meg adott egy semmitmondó interjút, amiben végképp lefeküdt a hatalomnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.