Az olimpiába szúrt propaganda célt téveszt: a nézők jó része ilyenkor más csatornát választ – írja a NOL.hu a televíziós közönségmérésre hivatkozva.

580 ezren izgulták végig Imre Géza kedd esti párbajtőrdöntőjét az M4 közvetítésében, ami kiugróan magas szám egy sportcsatorna esetén. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap büszke is az eredményre, aznap külön közleményben emelte ki, hogy az M4 a főbb sportesemények idején a legnézettebb csatorna volt, többször megelőzte még az RTL Klubot is.

A döntő után jött az egyperces híradó jó adag migránsos hírrel. A közvetítés szüneteiben az M4 többször sugárzott „társadalmi célú hirdetést" is, amely valójában a kormány Tudta? című, az október 2-i népszavazásra buzdító menekültellenes kisfilmjét takarta.

Elégedettek lehetnek tehát a kormánypárt kampányszakemberei. A sportcsatornán sugárzott egyperces híradó jól teljesít, az olimpiai közvetítés szüneteiben 350-500 ezres nézettséget hozott össze. A köztévé hírműsorai mostanáig csak egy szűk réteget értek el. A hírcsatorna 19.30-as híradóját az elmúlt két héten átlagosan 183 ezren nézték, miközben a kereskedelmi csatornák hírműsorait még a nyári uborkaszezonban is 550–700 ezer ember követi. Viszont azon a napon, amikor Imre Géza ezüstérmes lett, az este kilenc után jelentkező egyperces hírműsorról 85 ezren, szerdán este fél kilenckor pedig 112 ezren kapcsoltak el.

Egy percet kellene a nézőknek kibírniuk, de inkább tízezrével menekülnek a hírblokk elől.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
...és van aki oda sem kapcsol, még "egy percben" sem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Nekem is tele lett a hócipőm mert ilyen ökörséget is csak a Németh Balázs tud kitalálni.
hemami
Végig olvasván a hozzászólásokat, valami elkeserítő a kép. Nem a lényeggel foglalkoznak, hanem egymás ekézésével. Akik ezt a migráns inváziót pártolják, azok nem egyszerűen hazaárulók, hanem a szerencsétlen utódaink gyilkosai is. A kormány szerintem is kétértelmű, mert már annyi migráns van kis hazánkban is, ami már messze meghaladja az eredeti kvóta számát . Pedig arról volt szó, hogy egyet sem engedünk be. Ez alapján már én is kétlem, hogy mi is az értelme a népszavazásnak ? Arról lenne értelme szavazni, hogy lépjünk ki az EU-ból, mert az emberek túlnyomó többségének semmivel nem lett jobb az élete, amióta EU-tagok vagyunk. Kivétel a kedvezményezettek, de ők a kisebbség. Ha kilépnénk, legalább nem kényszeríthetnék ránk az EU döntéshozói az akaratukat. Mert nem minden a pénz, vannak sokkal fontosabb dolgok is. Pl. az, hogy megmaradunk-e nemzetként és hogy néhány év múlva nem kell-e itt is fekete varjúnak öltözni a lányainknak és mecsetekben imádni Allahot a saját vallásunk, hitünk, szokásaink az egész életünk ellenében ?Aki ilyen jövőt szán az utódainknak, az nem normális.
nezelodo
@Bringás: Látom keményen megdolgozol te is a közpénzért, ha majd tagadod, az lesz az ordas hazugság, vagy bevállalod inkább a devianciát?
Bringás
@koszpeko: Gyere koma! Élvezetes találkozás lesz! Milyen sört szeretsz?
Bringás
@Rózsika Hatházi: Annyit nem érsz, hogy szót vesztegessek rád a modinál!
Nem érdekel a nyomorod!
kukac50
Tudta Őn,hogy Orbán kormányzása óta 1 millió embernek és családnak kell megélni 50 ezer forint alatti összegből? Ebből számlát fizetni enni tűzrevalót kell venni,mert a szegényeknek akik nem állnak sorba segélyért azoknak nem jár a rezsicsökkentés,csak a politikusoknak,jár a milliós fizetés mellé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.