Az igazi megoldás tehát nem a délután is nyitva tartók bírságolása lenne. Még akkor sem, ha ez a költségvetést, és így az abból kiutalt pályázati pénzek gazdáit, gazdagítja. Mennyivel keresztényibb, mennyivel európaibb, és mennyivel nemzetibb lenne, ha az áruházak mellett kötelező lenne templomot építeni. Az áruházakba pedig imafülkét. A teológiai képzésnek például azonnal konjunktúrája lenne. Hagyományőrzésnek sem utolsó, ha a tíz falunkénti kötelező templomok korát nézzük. Amikor különben szinte korbáccsal kergették be a magyarokat kereszténnyé válni. Ha az áruházakba csak a templomon keresztül lehetne bejutni, akkor lélekben keresztény vásárlók hada lepné el a boltokat. Aztán jöhetnének az akciós ajánlatok. Bűnbocsánat fél áron, családi kedvezménnyel. A dolgozóknak a cafetéria-csomag részeként. Politikusoknak alanyi jogon. Aztán ott van az építkezéssel együtt járó beruházási kényszer. Nem tudom elhinni, hogy Orbán, Rogán, vagy valaki más, ismerősei között nincs olyan, aki...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"Áruházi templomláncot a népnek"
Börtönláncot a politikusainknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@GeoCravker: No pont ez a baj- hogy az emberek hatalmat adnak maguk felett másoknak.
Ráadásul sokszor nem is embernek, hanem pozíciónak. Nem olvasták a Kisherceget.
Perwool
@Nil: @GeoCravker: A hierarchia minden alkalmazottja addig emelkedik a ranglétrán, míg olyan munkakörbe nem kerül, amelyre alkalmatlan.
GeoCravker
@Perwool: Így van. Peternek teljesen igaza van :-)
Nil
@Perwool: és ez így van- mi meg hagyjuk hogy így legyen
Perwool
@Nil: "Véresen nagy a baj! De mint már többször is írtam. Békés út kizárva!!Ugye, ha megnézzük eddig nem nagyon volt sikere népüknek abban, hogy "szabadságharca" elérje célját.Fájdalom, vér, veszteség, megtorlás!Megpróbáltuk a békéset, rendszerváltás az eredményt látjuk!-:(((
Itt a török példa!(bár, hogy valós volt vitatott)
Nem lehet tudni egy esetleges "elég volt" estén a katonaság, rendőrség hova állna!!!
Féltik az emberek családjukat, munkahelyüket!
Több százezren hagyják el országunkat az emberek! Pont mint a szírek, csak ők a háború elöl menekülnek, a mi honfitársaink a kilátástalanság miatt.
Megbocsájthatatlan, hogy az egyre szegényedő társadalom vezetéséért felelős politikusok, egyre gazdagabbak legyenek, a pofánkba röhögnek és tovább próbálják hülyíteni a népet!
Nil
A békés megoldáshoz megvilágosodás kellene - össznemzeti
Aki itt marad nagyrészt azért látszik birkának, mert nem szeretne polgárháborút - vagy valóban birka

Én szívesen lennék miniszterelnök hogy megoldjam a helyzetet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.