Amióta először hirdette plakát, hogy csökken a rezsi, azóta valamiért megbabonázza az embereket, ha a kormány kék alapon sárgával ír.

Most a migráncsozó-terroristázó fejezet ér el nagy sikereket, sőt, egy Facebookon terjedő fotó szerint a IX. kerületi Bakáts téren szintet is ugrott a tájékoztatási kampány, a római katolikus templom tövében az emberek már egymást is tájékoztatják:

"Ferenc pápa egy szar" – működik a propaganda a Bakáts téren

"Ferenc pápa egy szar" – működik a propaganda a Bakáts téren

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Na kedves kereszténydemokrata hittestvérek, ehhez mit tetszenek szólni?
papa.49
@moareka: Lehet, hogy közülük pingálta oda valamelyik!!!
F_Viktor
@justhpeter: Írod:
" A kormány és az összes támogatója - beleértve a támogató egyházakat is - a magyar keresztények alja népe, semmi közük a tisztességes kereszténységhez, pusztán haszonleső pondrók."

Ez az, de mi van a keresztény hívőkkel, ők orbántól már a pápájukat sem látják, hallják meg? Ezt nem értem...
Vagy ők is már a keresztények aljává váltak?
justhpeter
@F_Viktor: Milyen keresztény az, akit Orbán meg tud téveszteni ?
karma1
Kedves Propeller! Rettenetesen elszomorit, amit ezen a kepen latok: nehany eve itt meg oriasi ferencvaros bucsu volt, zenes szereplokkel, kezmuvesvasarral, lacikonyhaval, kurtos kalaccsal, mimesekkel felvonulva. En ide jartam iskolaba, aminek mar csak ez a Bakats terre nezo resze maradt meg: a Knezich utcai reszt visszaadtak valamelyi szerzetesrend apacainak.
Ez a kep kozvetlenul az iskola fobejarata mellett, a IX.ker.,-i Onkormanyzat epulete mellett keszult. A templom mar evek ota kuszkodik az allagmegovassal, renovalassal - nem tul sok sikerrel.
Annakidejen az "atkosban" a tempom jo allapotban volt, mindig jutott penz a reparalasra, pedig akkor a tanaroknak jelenteniuk kellett, hogyha egy diak vasarnap odament. (Igaz, ezt a hivok nagyon praktikusan megoldottak; az Ulloi uti templombol a Bakats teribe jartak, a mieink meg az Ulloi utiba. Ettol fuggetlenul volt nehany szulo, aki dacolt a rendszerrel, es megiscsak a helyi templomba jartak a fiai. Volt olyan fiu - Magyar Kornel a "Ki nyer ma?" c. deli zenes musor vezetoje, akinek az egyik occse katolikus pap lett, a masik, az en osztalytarsam pedig grafikus. Masok - akik szinten makacsul ragaszkodtak ehhez a temlomhoz, az altalanosbol a Piaristakhoz mentek, es az ELTE-n tanitottak. Ferencvarosban az emberek NEM rasszistak , es bar hsz-elok tokosoknek hivjak a Franzstadtiakat, ilyen aljassagra nem ragadtatnak magukat. Agymosas es provokacio - es nemcsak itt - mindenhol a varosban. Ez mar a legalja...
vadnarancs
A nagy keresztény nagy magyar hazafiak gyalázzák az egyház fejét... Asszem no comment... Orsós és nyája olyan sötét, mint négerlázadás az alagútban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.