"Tiltsák be az illegális tevékenységeket" – ordított egy transzparensről a taxisok siráma az egyik Uber-ellenes tüntetésen nemrég.

Ehhez képest lassan jobb ötletnek tűnik zsebeseket ölelgetni a villamoson, mint taxiba ülni: alig kezdődött el a Sziget, egy hiéna máris kifosztott és megvert egy ír turistát, tegnap óta pedig ez a fotó kering a Facebookon:

Újabb pofátlan taxis vadászik a SzigetnélA képet Anna lőtte a Filatorigát HÉV megállóhelynél éjjel fél kettőkor.

Hogy hatóságilag fix, 280 forintos kilométerenkénti díjon szállíthatna a taxis?

Leszarom, elérajzolok egy egyest, úgy máris 1280 Ft lesz!

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
De az UBER az nem volt jó!!!Ezek a mocsok taxis hiénák bezzeg most jók!!! Mert az Uberesek becsületesen taxiztak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."Leszarom, elérajzolok egy egyest, úgy máris 1280 Ft lesz!"...

nakkérem...az ötlet adott...

ügyes.
nemfideszes
A hatóság válasza (lépése) pedig ugyan az lesz mint Berki videójának esetében, mert ez egy következmények nélküli ország...
kkalman
Az egyen taxik, tarifák bevezetése előtt több taxistársaság működött Pesten. Elfogultak mondhatják, hogy most is megvannak ezek a társaságok, de győzzön is meg, aki ezt állítja. Mitől különböznek a taxis társaságok egymástól? Az egyen kanárisárga színükben? Az egyen tarifájukban? Legfeljebb a taxisok különböznek egymástól, Az egyik szemét, a másik szemetebb, tisztelet a kevés kivételnek. Ez a pofátlan árdrágítás meg aztán mindent visz. Ezt a pofát, aki ezt csinálta még a gépjármű vezetéstől is eltiltanám örökre, hogy még véletlenül se tudjon akár csak feketén is taxizni.
bakegya
Nem is tudom mi a f...on háborogtok.A fizetőképes magyar polgárok vendégül látását a balatoni sportkikötőben már rég megvalósították fideSS.-ék... 128o... ez egy rögzitett -minimál-ár.
PONTOSAN ennyiért csobbanhatsz-ha kiver a víz akkor is,ha jeges a magyarok tengere akkor is ...
A faesztiválból meg nem kell feszkót csinálni-elmehettek a POLTHOZ IS,AKKOR IS ENNYI,HA VAN AKI MEGFIZETI,MÉRT NE...VICCTOR BEVÉDTE...TÖRVÉNYES???-mert a magyzsar reformok működnek!
human
Most volt a hírekben, hogy a BKK ellenőrzései alapján minden második taxis csal. Külön érdekes volt ez után meghallgatni a taxisok képviselőjét, aki elég optimistán azt mondta, hogy azt a néhány hiénát meg kell büntetni és akkor a több majd jogkövető lesz. Persze mi mást mondhatott volna.
sgyuri2003
A propaganda arról szólt, hogy az Uber nem adózott. Ami nem volt igaz. Találtak ugyan olyan Uberes-t aki nem adott számlát, de mivel az Uber rendszer ebből a szempontból is zárt volt, a bevételt nem tudta eltitkolni az adózás elől. Minden fuvar biztonságosan lekövethető volt, mert a rendszerben csak komoly regisztráció után kerülhetett a szolgáltató.
Ráadásul a sárgák nagyságrenddel rosszabb számlaadási statisztikát produkáltak az ellenőrzések során, ráadásul a fuvarok sem dokumentáltak központilag mint az Ubernél voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.