Egy Facebook posztban számolt be Dömsöd fideszes képviselője arról, hogy a Szigeten kormányellenes agymosás zajlik. Fusson ki merre lát...

Szűcs Julianna az alábbi információt osztotta meg követőivel:

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY ! MOST KAPTAM EGY INFORMÁCIÓT HOGY A SZIGETFESZTIVÁLON A FIATALOK AGYÁT MINDEN NAP MOSSÁK ,KORMÁNYVÁLTÁSRA SZÓLÍTJÁK FEL A FIATALOKAT,ÉS KORMÁNYELLENES PROPAGANDÁVAL SZÍTJÁK A FIATALOKAT !!! GERENDAI ÚR,NEM TUDUNK RÓLA HOGY ERRE ENGEDÉLYT KAPOTT VOLNA !!!!

Vajon a rengeteg külföldi fogja leváltani a kormányt? 

Kormányellenes szigetes agymosásról kapott hírt a fideszes képviselő

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
És te hagyod ezt, Julianna?

Indulj, védd a népköztársaságot, most nőnek, férfinek, idősnek, gyereknek a gáton a helye, te meg otthon facebookozol a picsádon???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Mi itt a gond?
Ilyenekre is szükség van, mert kellenek az összehasonlításhoz. Velük szinesebb a világ. Jaj, ez nem lesz jó, mert némelyeknek azonnal az óvóda kerítése jut eszébe. Mindenfelé csak a gond meg a probléma.
sziha
no lam, no lam... van itt minden, min, mi szem-szajnak ingere... biciklis, biciklesne (alias Imadlakviktoreseztversbenmondomel Kingus)... Ha ilyen emelkedett szellemi szintu poszt jelenik meg a feszbukon, ezek tuti itt teremnek leszolni a budoskomcsiballib hulyeket. Bezzeg ahol kene, ott meg nagyokat es mmelyen kussolnak. Hogy ugyanaz tortenne meg veluk, amit a zemberekkel tettek. Csak az a csupa jo...
Aki Én
CSak emlékeztetőül, hogy kik is ezek az elmerozzantak:

orbanviktor.tumblr.com/
solidedge
@Aki Én: Erre mondják, hogy Orbán Viktor fényképével a kezében maszturbál a WC-n.
Aki Én
@solidedge: Most nincs erőm megkeresni, de ezeknél valahol láttam olyan szülinapi köszöntőt, ahol a fidesz logó és orbán is a képen volt. Ezek még egymásnak sem kívánnak boldog születésnapot a fidesz nélkül. Azt már ne mondja nekem senki, hogy ez egészséges.
De jól illusztrálja ezek ,,gondolkodását" az, hogy orbán mondatait megtapsolják, majd mikor valaki azokat idézi jelzés nélkül, akkor azt karóba húznák, míg ki nem derül, hogy éppen orbánt idézte. Hát ennyit a következetességről és a gondolkodásról.
Ezek sosem a dolgok és tények jelentésével foglalkoznak, hiszen azt nem is értik, hanem, kizárólag azzal, hogy ki mondja. Az sem baj ha ma szöges ellentéte a tegnapinak.
bencemacska
@talalom: JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
De miből gondolod, hogy megérti?-:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.