Nincs az ügyészségen Vizoviczki László Kubatov Gábornak írt levele, amelyet a Fidesz pártigazgatója állítása szerint átadott a bűnüldöző hatóságoknak – derül ki a legfőbb ügyész MSZP-s képviselők kérdésére adott írásos válaszából.

A NOL.hu úgy értesült, Polt Péter legfőbb ügyész szerint nincs az ügyészség birtokában az a Vizoviczki László által Kubatov Gábornak írt levél, amelyben az egykori diszkókirály a Fidesz pártigazgatójától kért segítséget az előzetesből való szabadulásához. Kubatov Gábor korábban azt nyilatkozta, hogy a levelet azonnal átadta a bűnüldöző szerveknek.

A levél sorsáról Molnár Zsolt és Bárándy Gergely szocialista képviselők írásbeli kérdésben kértek információkat a legfőbb ügyésztől. 

Polt kifejtette: nyolc oldal terjedelemben foglaltak le levéltöredékeket Vizoviczki László Kubatovhoz írt leveléből, azonban

„nem állapítható meg, hogy a bűnjelként lefoglalt irat megegyezik-e azzal a levéllel, amelyről Kubatov Gábor (...) azt nyilatkozta, hogy átadta a bűnüldözési szerveknek, mivel az nem került a Központi Nyomozó Főügyészség birtokába".

Kubatov Gábor egy szóval nem mondta, hogy a levelet az ügyészségnek adta volna át – magyarázta az ellentmondást a Népszabadság Online kérdésére az időközben Fidesz-alelnökké választott politikus titkára.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a vigyorgó majom még a hivatalában van???
Na ez is ,,golyó érett,,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
Csiribu csiribá hopplá hopp volt levél nincs levél:-))))))))))))))Hol a picsában élünk putyiniában,vagy hol? Következmény semmi. Persze ez már nem az első eset ahol bizonyíték tűnik el ,egy rendőr véletlenül adatot töröl,hát istenem előfordul,vagy nem? Olyan bizonytalan lettem .
herczeg0210
Ez a trend. Ha Fideszes a balhé, hamar tönkre megy a CD lemez, eltűnnek a bizonyító levelek is. És a birka beszopja...
Kutyuska
@human: Ez egyáltalán nem zavarja őket abban, hogy most meg letagadják. Fideszes tempó.
Kutyuska
@herczeg0210: Öngyilkos lesz a rendőrségi autóban, aki éppen vallomást szeretne tenni...
teuton
Dehogy tünt el a level! Ott van Juhasz Peter Rogan elleni 600 bizonyitekkal teli CD-je mellett egy pancelszekreny melyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.