Manőverút és mozgásérzékelő világítás épül a magyar-szerb határon. A munkálatokra a kormány 9,35 milliárd forintot biztosított. A díszkivilágításnak nem mindenki örül, főleg, ha a kertjében működik majd a migránsfigyelő lámpatest – írja a Délmagyar.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója április végén jelentette be, hogy a déli határ mentén manőverút épül, hogy a járőrök könnyebben meg tudják közelíteni a határt. A kerítés mentén mozgásérzékelős lámparendszereket is telepítenek.

A portál cikkéből kiderül, hogy nem túl boldogok ettől a helyiek. A Röszke utolsó utcájának utolsó házában él Szűcs Zoltán. A férfi és felesége 1984 óta él a magyar–szerb határ szomszédságában. Tavaly „közérdekű használati jogot" jegyeztek be az ingatlanjuk egy részére. Ez azt jelenti, hogy a hatóságok arra és úgy használják a földjét, ahogy akarják. A portáján már áll a bál. Pózna, villanyszekrény, kábelek, minden, ami ami világítós migránsfigyeléshez szükséges.

A környezetvédelem totálisan másodlagos lett a  környéken, simán szétbarmolják a Natura 2000-es területeket. A Belügyminisztérium persze azt mondja, hogy figyelembe veszik a ökológiai szempontokat.

Azt is írták, hogy a magyar–szerb határszakaszon építendő manőverút kivitelezésére és az áramellátás kiépítésére a kormány 9,35 milliárd forint forrást biztosított.

Kübekháza polgármestere, Molnár Róbert a belügyminiszternek írt levelet. A tervezett manőverúttal kapcsolatban ismét tollat ragadott, és nehezményezte, hogy az utat a hármashatár-kőtől nem kötik össze Kübekházával.

Ebből kiderül, hogy 

2015–2016-ban az őszi, téli, tavaszi közfoglalkoztatotti feladatunk abban merült ki, hogy a határrendészet és a rendőrségi terepjárók után a sarat nonstop takarítottuk az Óbébai utcában és a Fő utcán. Mindamellett súlyos károk keletkeztek a belterületi útjainkban, amelyek teherbíró képessége nem erre az össztömegű gépjárműforgalomra lett tervezve, amely a kerítés építésekor és azóta tapasztalható.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja világítás??? azon tudjuk ki szokott meggazdagodni! =))
RonaGyuri
ja világítás??? azon tudjuk ki szokott meggazdagodni! =))
solidedge
Ezt nem bízták Orbán vejére, mert itt látni is akarnak éjjel.
vonotok
Ezt a talpnyaló Bakodit és az elmebeteg fonókét vizsgálja már ki egy pszichológus csapat. Az eredmény nem lehet kérdéses.
Zárt osztály !!!
Könyörgöm, élni szeretnék, én a gyermekem, az unokám. Bekében, gyűlölet nélkül.
Minisztertérelnök Úr ! Emlékszik még az esküje szövegére. Nem rohadt egy szar érzés Ön magának is hazudni. Egy nép undorodik már Öntől.
Peller Anikó
@vonotok: senki nem akadályoz, hogy Bekében élj. Nem tudom hol van de remélem jó messze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.