Rogán Antalék egy olyan eljárást "fejlesztettek ki" 250 milliós állami támogatásból, amit egy másik cég már jóval korábban kitalált és azzal évek óta jelen vannak a piacon. Az újfajta elektronikus aláírási technológiát kifejlesztő cég vezetője, Popper Ádám az Indexnek mondta el, hogy az AppSol Zrt. már 2012-ben lefejlesztette a technológiát, amellyel az elektronikus aláírást ötvözték a biometrikus aláírással. Azóta már értékesítették is.

Ráadásul az államnak is feltűnhetett volna, hogy a technológiát kétszer találták fel egymás után, mivel az első verzió továbbfejlesztéséhez Popperék 8 millió forintot kaptak a Széchenyi-programból.

Az pedig tényleg mindent elmond a támogatások hazai elosztásáról, hogy nem sokkal később Rogán Antalék projektjéhez a Profi Trade 90 Kft. 256 millió 800 ezer forint támogatást kapott, hogy még egyszer kitalálják ugyanazt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Ismét bebizonyosodott, hogy egy fideszes csak a lopáshoz ért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
Na ezért má csak böri jár,vagy ezért sem? Sima lopás,közpénz lopás.

Persze fityma párt ezek mit nem lopnak el,ami le van betonozva azt is. Feljelentés? Mit sem ér mindent rendben találnak bizonyíték eltünik az eredeti feltalálóval együtt oszt jónagyot.
papa.49
@babp1982: Majd a végén 5X felakasztják!!!
Kovács Gizella
De az is lehet, hogy a Rogán találta fel a galambszarba az ütőeret.
Hari
@Peller Anikó: ez újabb adalék a fidesz gátlástalan, és legkülönbözőbb módszerrel történő közpénz lenyúlásának. Ami a " feltűnést" illeti néhány ezer embernek valóban feltűnik, de, és ez a lényeg a népek nagy részének nem, mert nem követik az eseményeket, már "természetesnek" veszik, és legyintenek, a migrancsozást, azt igen, arra még harapnak, bár azt sem látják tisztán, de amit a propaganda beléjük sulykol hihetőnek tartják. És ezt a fidesz is nagyon jól tudja, és maximálisan rájátszik, mert eleve úgy alakította át a hatalmi ágak rendszerét, hogy "törvényesen" minden rendben legyen. Tessék mondani, melyik Juliska nénik, Tibi bácsik olvassák az Átlátszót ???
Veleda
@Hari: csak barátsággal kérdezem, bár nem ez a téma: melyik Juliska néni, vagy Tibi bácsi tud ügyfélkapun regisztrálni és online vásárolni mosógép vagy hűtőgép csere akcióban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.