A sportért is felelős miniszter az 500. magyar olimpiai érem megszületése, azaz Kozák Danuta sikere után nyilatkozott az MTI-nek a riói kajak-kenu pályán. "Nekem nagyon nagy élmény, életemben először élek át olimpiai aranyat a helyszínen, azt, hogy mennyire együtt van itt mindenki, s a legkülönbözőbb sportágakból idejönnek szurkolni, sportvezetők is, ami persze természetes, de valahogy az jut az ember eszébe, hogy milyen jó lenne, ha otthon is ennyire támogatnánk egymást". Balog Zoltán úgy véli, az, hogy Kozák Danuta csütörtöki elsősége az 500. magyar olimpiai érmet is jelentette, a 2024-es budapesti ötkarikás pályázat szempontjából is lényeges. "Ennek az eredményességnek az igazi nagy elismerése mégiscsak az lenne, ha jövő ősszel úgy döntenének, hogy Budapest lesz a Tokió utáni olimpiának a színhelye. Ez egy nagyon nagy falat, nagy erők, hatalmas országok küzdenek, de ha arra gondolok, hogy a Magyarországhoz hasonló eredményességű országok közül már mindenki rendezett olimpiát, akkor...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pontosítom: történelmi gazság lenne bevállalni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Csodálkozó: Nem véletlenül akar a Gazdaállat még 10 évet...Egy olimpia rendezés zsíros falat lenne még az Orbán-kondának.
cs.n.
A legjobb a vége: "S akkor már csak egy ugrás a sportszerű nemzet"
:D
Perwool
Nem véletlenül akarnak ezek nálunk olimpiát!Sok-sok milliárdot vágnának zsebre páran!
Miből, nyilván hitelből!
9 millióan meg évtizedeken át fizetnénk!!
Egy olyan ország ne akarjon olimpiát ahol a kormány szerint is 3 millió ember él a létminimum alatt.
Egyébként, a legszellemesebb vonatkozó beszédet Orbán Viktor mondta 1991-ban az akkor tárgyalt EXPO tervekkel kapcsolatban. Jó beszéd volt, íme egy fontos idézet.Orbán itt Kornai Jánost idézte: "Azok a kormányzati tisztségviselők, bizottsági tagok, minisztériumi biztosok, akik az előterjesztésért felelősséget vállalnak, ajánlják fel jelzálogként személyes vagyonukat: öröklakásukat, nyaralójukat, autójukat,műtárgyaikat. Maguk döntsék el, hogy személyes tulajdonukból mit vonnak ki a jelzálogként felajánlott vagyon alól, de legyen nyilvánvaló, hogy amit felajánlanak, az valóban sokat jelent a számukra. Nem a várható befektetéshez képest legyen nagy ez az érték, hisz annak nyilvánvalóan csupán csekély töredéke lehet, de foglalja magában az előterjesztő személyek eddig végzett munkája gyümölcsének számottevő részét. A világkiállításról szóló törvény helyezze kilátásba azok bőkezű megjutalmazását, akik a javaslatot készítették, feltéve, hogy a kiállítás az ígért eredménnyel jár. Ugyanez a törvény írja elő a jelzálog maradéktalan érvényesítését, amennyiben a kiállítás anyagi kudarccal végződik. Előre biztosítani kell az alkalmas szükséglakásokat, ahová az előterjesztés készítői kudarc esetén átköltözhetnek."
Na így rendezzetek olimpiát!!!
Népszavazást! Népszavazást! Népszavazást!!!
kakaósbögre
üzenem Balognak,hogy ő is megértse.Barom vagy.
papa.49
Remélem a ,,döntnökök,, tudják, hogy véletlenül se szabad ennek a hazug, rablóhordának adni a olimpia rendezését, hacsak nem akarják, hogy totális káoszba forduljon a rendezés!!!
Ezek agy tér átépítését képtelenek voltak megszervezni, mit akarnának az olimpiával, itt az élő példa Brazília is kis híján bele roppant, akkor mit akarunk mink, a leamortizálódott kórházainkkal, nincs egy valódi stadionunk, nincs normális közlekedésünk, (pl. Maglód, és Martfű vonattal 3.5 óra, a távolság 105 km) erre mit lépsz hülye esztergányoló!!!
Nem olimpia hanem előbb nagytakarítás a közéletben, a zsiványokat felkötni dísznek mint karácsonykor, az ország fenyőfája bőségesen tele volna aggatva velük!!!
Lehet akkor lenne pénz is sok mindenre amire ma nincs!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.