Semjén Zsolt nem csak visszahozná, de ki is terjesztené a kötelező vasárnapi zárva tartást – derült ki a Magyar Idők című kormányzati propagandalapnak adott interjújából.

A KDNP nevű parazitapárt elnöke, aki egyben miniszterelnök-helyettese is ennek a bús országnak, azt mondta, szerinte a boltzárral szembeni gazdasági érvek alaptalanok voltak, ezért azt igenis újra meg kell csinálni.

Semjén, akire soha senki nem szavazott, nem csinált titkot abból, hogy az eltörlésre taktikai okokból, az MSZP népszavazási kezdeményezése miatt volt szükség.

A Fidesz egyébként legutóbb hétfőn, vagyis kerek öt napja tagadta a leghatározottabban, hogy újra bevezetnék a vasárnapi boltzárat.

Akkor még Semjén párttársa, Harrach Péter is csak azért kardoskodott, hogy vasárnap senkit se lehessen nyolc óránál többet dolgoztatni, ami pont nyolc órával több annál, mint amit most Semjén akar.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szmeagol
Minden Zsóti ostoba?
A kérdés, h melyik az ostobább?
moareka
Ezeknek agyukra megy a vasárnap. Költözzenek el Afrikába, ott minden pénteken van munkaszünet nap, illetve ott az a vasárnap!...persze ott reggel hatkor a magasban üvöltözik az imám, úgyhogy Zsóti ott korán ébredsz, de nincs vasárnap...
ping
Semjén Zsolt egy geci.
Nincs benne semmi jó, semmi emberi, semmi szerethető, ahogy a gazdájában Orbán Viktorban sem..

Életellenes, emberellenes, Istenellenes minden gondolatat, tette, kigőzölgése.

Árnyékszék.
A mai magyar magukat az egekig dicsőítő politikusok valójában csak egy helyre valók: Az árnyékszékbe.

Sötétek, gonoszak, elvtelenek, adhatók-vehetők pénzért, magukhoz hasonlóan mindenkit pénzen adható-megvehető, elvtelen kutyának tartanak ,miközben valójában önzők,és nem államférfiak/nők, hanem... hanem GECIK.

Van mindenféle ember, és vannak a gecik.
Pl geci - a legfőbb geci Orbán Viktor. (A hulladék paraszt. Parasztnak született, és sok pénzért Amerikában is paraszt maradt. Hazajőve is paraszt maradt. A magyar parasztok már csak ilyenek - mindig, mindenhol parasztok.).

2026-os történelem könyv hogy fog kezdődni Magyarország újkori történelmének vonatkozásában?
Orbán Viktor egy geci.
Orbán Viktor egy tanult paraszt (sokat tanult, de hülye maradt, és aztán megbolondult).
Gyerekek, na akarjatok egy ilyen tetűládához hasonlítani soha!

A sírja?
Reméljük ismeretlen, de ha ismert lenne, szarni rá!

Orbán Viktor, te felfogod épp ésszel, hogy mit művelsz!?7
GYALÁZAT VAGY!7
Az egész kibaszott léted egy GYALÁZAT!!!
karma1
@Kovács Gizella: 12.57-re: Nem tudom, hogy hol talaltad ezt az idezetet, de ez mindent visz! Koszonom! Bearanyoztad a napomat!...:o))))
kukac50
Öt kellene bezárni börtönbe már rá szolgált! Keresztény demokrata nem az emberek jogát korlátozná,hanem mindenbe segíteni kellene .A piacgazdálkodásba ne legyen politika.
Ne ugasson bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.