"A miniszterelnök nem művészi koncepciókkal vagy ízlésbeli dolgokkal foglalkozik, hanem mindenkit alkotásra buzdít" – válaszolta Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke, akit Desmond Child újrahasznosított, a magyar adófizetők ötvenmillió forintjába kerülő 56-os himnuszáról kérdezett a 444.hu.

Mint megírtuk, a Livin' La Vida Loca szerzőjét, Desmond Child-ot kérte fel Orbán Viktor idei áprilisi washingtoni látogatásán, hogy szerezzen neki egy dalt 1956 emlékére.

 A dal elkészült, és az Orbán-rezsim hetedik évében olyan Fidesz-közeli hírességek énekelnek benne "szabadságról", mint Sasvári Sándor, Wolf Kati, Péter Szabó Szilvia, Radics Gigi, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Molnár Ferenc "Caramel", vagy Nagy Feró.

Később kiderült: a szám egy újrahasznosítás, amelyet Desmond Child eredetileg a Miami Egyetem kosárlabdázóinak (!!) írt Steps of Champions címmel.

Vagyis Child egy már kész művét adta el, amihez már csak szöveget kellett írnia a Hupikék Törpikék magyar változatának dalszövegét is jegyző Orbán Tamás MTVA-alkalmazottnak.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Miért érdekelné? Lehet ő szolt hogy lopják el a dalt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@nmi74: Te is naív...felezték? :) :) A zenéért kb 1 milliót adtak a maradék 49et szétosztották.
telegdilaci
Eszméletlen mi mindenre szórják két kézzel az adófizetők pénzét! ezeknek már régen lógni kellene! semmi szükség nem volt erre akkor lesz szabad Ország ha az összes korrupt Fideszes el tűnik,még az Országból is! addig nem.
Lepényleső
Lopott? Újrahasznosított,akkor még környezetvédelmi hozzájárulást is adunk hozzá 50 millát?
magyarbakancs
@silber13: Ezzel a szelemmi söpredékkel ne foglalkozzál mint a @Bringás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.