A szegényebb térségekben épült fegyintézetekben kiemelkedő fizetést kínálnak majd. Összesen kilenc új börtön épül Magyarországon, egy ezer fős és nyolc ötszáz fős befogadóképességű – mondta a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka a Népszabadságnak. Egyszerre építik fel a létesítményeket, és a tervek szerint 2018 második félévére kell elkészülniük. Az új fegyintézetek helyének kiválasztásakor az volt az egyik fő szempont, hogy az elítéltek a lakóhelyükhöz közel tölthessék le a büntetésüket. Egy-egy férőhely kialakítása mintegy tízmillió forintba kerül az adófizetőknek, a kormány az egész programra 102 milliárd forintot hagyott jóvá. 2500 új munkahelyet teremtenek, ami a fegyőröket, nevelőket és egyéb foglalkoztatottakat illeti. A fizetések bruttó 220-240 ezer forintnál kezdődnek, de ezek cafeteriával is kiegészülnek – az érintett térségekben nem sok munkáltató kínál ennyi pénzt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...gondolod onnan kikerül egy csapatravaló..?
RonaGyuri
@Csizmás Kond: ahogy elnézem ketten már vannak; egy tisztességes országban az Első-vej sem uszná meg
pbalage
@RonaGyuri: meg illiberalista félázsiai kórház. Nem tudom megérteni, hogy ha ennyi a szar magyarországon a főpakisztáni malacsonka szerint, akkor mi a faszér' nem tudja lepakolni a szép Magyar Alföldre az általa képzett saját hulladékot.
Idióta, úgy rúgnám picsán, hogy arról koldul.
Én csak 5 napot adnék neki a dologra, hogy megmentse a maffiózós állását, különben kiakasztom a legközelebbi lámpaoszlopra ezt a riói cigányturistát.
sokanvagyunk
Gondolom, beüzemelés után még a kiszolgálószemélyzet is - mint a bejárónő, fodrász, körmös, masszőr...
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..ha nyulat bokrostól veszed akkor tényleg több stadion kell.
nusika
..nagyon sok "gyógyító" intézmény épül...készülnek a jövőre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.