Semjén Zsolt, a KDNP miniszterelnök-helyettese az ATV-nek megerősítette:

"Nem adjuk fel! Folytatjuk a küzdelmet"

a vasárnapi boltzárért.

Semjén hozzátette, a szabad vasárnap ugyan bibliai gyökerű, de nem elsősorban vallási okok miatt küzdenek érte, hanem szociális megfontolásból, hogy a kereskedelmemben dolgozók családjukkal lehessenek.

A KDNP elnöke azt mondta, reménykedik, hogy a gazdasági érvek meggyőzik a kormánytöbbséget, az MSZP pedig változtat a liberális felfogásán, és baloldali pártként felvállalja a munkavállalók érdekeit.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
De, a kurva anyád, nem akar a család otthon, a világtól elzárva együtt lenni, fogd már fel.

Plázában akarnak lenni, mert igen, kedves őskövület geci, oda tolódott át a XXI. század kulturális életének egy része, akármennyi fáj, és Tescoban bevásárolni akarnak hétfőre, meg úgy egyáltalán: ott akarnak lenni, ahol lenni akarnak. Nem ott, ahová a mocskos diktátor pofád rendelné őket karhatalmilag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csetere
Igazad van, de én a többi vasárnap dolgozó embert is figyelembe vettem. Ha senki sem dolgozna hétvégén, megállna az élet. A férjem is dolgozott folyamatosban, mégsem sírtunk.Könnyen pofáznak egyesek. Bejárónőt tartanak, azt sem tudják, hol az üzlet. Kapják be!
herczeg0210
Ezt a pasit kéne bezárni, de nem csak vasárnap, hanem egész héten...
Desischado
A tömjén zsóti milyen szeren van vajon? Röviden: húzz a kénköves pokolba, te g kotonszökevény! El a mocskos mancsoddal a vasárnapi nyitvatartástól, te rühes féreg!!! Capise?!
wagabund
..."Semjén továbbra is vasárnapi boltzárat akar"...

ugye meghallota mindenki, hogy mit is akar igazából Semjén, és pártja? az építőipar is álljon szombat-vasárnap.!

ne legyen malterkeverés, vasalás, zsaluzás, sikítós darabolás, hanem otthon jáccon minden munkás a gyerekkel, vagy etesse a halait, esetleg tegye tisztába a nagymamát..persze ima után.
Tekla
@Aki Én: Nem értelek, a "különösen a bibliára hivatkozva ". Ez az összes érv a vasárnapi zárva tartás ellen. Mert te nem egy keresztyén erkölcsű országban élsz ? Hogy téged ez nem érdekel, az nem érdekli a többséget aki szeretne egy jót meditálni a családjával, egészséges föld sugárzású helyen. A munkavállalók kapzsiságát és a munkanélküliek számát tekintve, nem kérdés, hogy éhbért kap a melós. Meg ki is dönti el, hogy dolgozik-e a szerencsétlen, 3 gyerekét egyedül nevelő , de sosem látó eladó. Hogy ti milyen önzők vagytok fantáziátok ,sincs semmi jó ötleted , hogy mi mindenre jó két szabad nap ?
Tekla
@pbalage: Milyen szürke unalmas életed lehet ünnepek nélkül?
Sajnállak szegény , de komolyan ez iszonyatos unalmas élet lehet :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.