A Magyar Hírlap publicistája nem akarja visszaadni a lovagkeresztjét a tiltakozás hatására, és szerinte hivatalosan meg sem fogják keresni ezzel. Sag schon – válaszolta a felvetésre, hogy a Médiatanács is kirekesztőnek találta az írásait – olvasható a Bayer Zsolttal készült interjúban a NOL.hu-n.

Számított a tiltakozáshullámra Bayer, de meg sem fordult a fejében, hogy lemond a lovagkeresztről:

És? Hogy jön ez a kitüntetésemhez? Miért kéne nekem ezért lemondani a kitüntetésemről? Nem is értem. A Médiatanács kirekesztőnek találta az írásomat. Sag schon! És akkor mi van?

Felvetette a Népszabadság, hogy Szaniszló 3 éve Balog Zoltán kérésére visszaadta a kitüntetését, ha ő kapna ilyen kérést, megfontolná-e a kitüntetés visszaadását?

Nem fontolnám meg, de nem is fog ilyen megkeresés érkezni. Úgyhogy üzenném mindazoknak, akik ebben reménykednek, hogy Godot-ra várnak! Nem fog semmilyen megkeresés érkezni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Mélymagyar kereszteslovag, te már így is úgy is egy undorító féreg maradsz sok ember szemében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Szerintem minden kitüntetett adja vissza a lovagkeresztjét aki 2010 után kapta a fidesz kormánytól s nem ért vele egyet, hogy a fidesz kormánytól kapta.
teuton
A lenyeget nem erti ez Bayer, vagy inkabb nem akarja. Nem az szamit ki kitöl vagy mikor kapta a kitünteteseit, hanem hogy miert, ill. megerdemelte-e? Emberileg es szakmailag! Hat ö nem tartozik egyik kategoriaba sem...
Yoda69
Onkritika ettel a kreten allattol? Ugyan kerem. Oszt jonapot.
eugen4402
És akkor mi van?
Akkor az van, kedves Bayer, hogy ha csak meghallom a nevét, vagy meglátom a fotóját, ugyanaz a viszolygás vesz rajtam erőt, mint jó 50 évvel ezelőtt, amikor egy hosszú asztalnál bemutattak egy "személyzeti oszt.vez-nek", aki kézrázás közben eldicsekedett vele, hogy azzal a kézzel hány ellenség pofáját verte véresre...Pánikszerűen rohantam ki a mosdóba, aztán el se köszöntem, de nem hiányoztam senkinek a hosszú asztal mellett...:-(((
solidedge
Bayer helyében minden normális ember ezután visszaadná a jogtalan kitüntetést. így tehát marad nála.
Grumpycat
Zsóti: „Csak két dolog biztos: a világegyetem és az emberi butaság. A világegyetemben nem vagyok olyan biztos.”
(Einstein)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.