A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint nem engedhető meg, hogy az ordas eszmék újra teret nyerhessenek Magyarországon vagy "tágabb hazánkban, Európában".

A kisebbik kormánypárt a totalitárius diktatúrák áldozatainak emléknapján, kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: emlékezni kell arra a sok millió emberre, akiket megölt "egy-egy tébolyult ember vagy eszme eszement tombolása".

A KDNP fejet hajt az áldozatok családtagjai előtt is, akik megsínylették a kommunisták és a nácik terrorját. Nekik már nincs, aki visszaadhatná a félelemmel átitatott, ellopott éveket, az örökre eltűnt családtagokat, a megnyomorított életeket és az elvesztett szeretteket – írták.

A KDNP szerint azon kell fáradozni, hogy "minden honfitársunk békében teljesíthesse ki önmagát", és a demokrácia adta lehetőségekkel élve, a többség akarata szerint határozhassa meg az ország sorsát, jövőjét.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nincs nekem bajom azzal ha megemlékezünk eszement gyilkolások áldozatairól, sőt. De hogy ezt éppen a kereszténység leple mögé bújva teszik, az már gyomorforgató. Ők annak a vallásnak a hívei, amire hivatkozva pogány templomokat égettek fel, iszonyatos tömegeket pusztítottak el, égettek meg, törtek kerékbe...

Áldozatok a teljesség igény nélkül:

Keresztes hadjáratok - összesen kb. 10.000.000
Dátum: I.keresztes hadjárat: 1096-1099; II.keresztes hadjárat:1107-1110; Norvég.keresztes hadjárat:1147-1149; III.keresztes hadjárat:1189-1192; IV.keresztes hadjárat: 1202-1204; Gyermekek keresztes hadjárata:1212; V.keresztes hadjárat: 1217-1221; VI.keresztes hadjárat:1227-1229; VII.keresztes hadjárat: 1248-1254; VIII keresztes hadjárat: 1269-1272
Boszorkányüldözés - összesen kb. 7.000.000 áldozat
Dátum: 1400-1700.
Inkvizíció - összesen kb. 3.000.000 áldozat
Dátum: 385-1700
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Hellcat: A számok alapján a bolsevizmusnak több áldozata volt, de nem is ez a lényeg. Minden népirtás borzalmas és megmagyarázhatatlan ép ésszel. Viszont mikor az egyik népirtó aktív híve figyelmeztet a veszélyre, az több mint felháborító.
csetere
@Aki Én: @Aki Én: Ezt megosztottam a Face-n mert uez a véleményem.
justhpeter
Hogy van az, hogy aki fél az ordas eszméktől az terjeszti ? Félelmében ? Ki találta ki a "szeretetteljes szegregációt" ? Melyik párt migránsozik ? Megyek beveszem a Daedalont
Nil
A kdnp maga terjeszti az ordas eszméket - tehát csak abba kellene hagyniuk
wpym
Inkább a népharagtól féljen tömjén és szemét bandája!
RonaGyuri
A KDNP-seknek minden oka megvan hogy félnek az ordas eszék terjedésétől: köreikben már teljesen létjogosult lett: nöket, vallásokat, embereket gyaláznak gátlások nélkül, az egészséges antiszemita + rasszista + xenofób kirohanásaikat színesítve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.