A Népszabadság információi szerint Németh Péter, a Népszava főszerkesztője is visszaadta kitüntetését Bayer jutalmazása miatt. Németh 2008-ban kapta meg ugyanezt, az akkor még Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje névre hallgató elismerést.

Németh Péter döntésével már hatvan főre nőtt azok száma, akik tiltakozásul visszaadták a lovagkeresztjüket Bayer Zsolt kitüntetése miatt, de nem kellett sokat várni a 61.-re sem:

Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnöke 10 éve, politikai szerepvállalása előtt a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt kitüntetését kapta „az európai kulturális antropológiai együttműködés szervezésében betöltött szerepe, továbbá tudományos és oktatói munkássága elismeréseként”.

A DK alelnöke úgy érzi, hogy méltatlan az újabban rasszizmusért, kirekesztésért és gyűlöletbeszédért odaítélt díjra és visszaküldi lovagkeresztjét Áder János köztársasági elnöknek

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
Lám -lám ennyien jöttek rá, hogy érdemtelenek a kitüntetésre.
Papuska1
@sziha: Nem, aki elfogadta nem biztos, hogy komcsi, de aki visszaadta, már ha a liberálist és a komcsit egy kalap alá vesszük (nem lehetne) az biztos, hogy liberális, különösen, mert a nevekből kirajzolódik a bukott SZDSZ holdudvara! Az elmúlt rendszerben az MSZMP körül munkát találók, nem biztos, hogy komcsik is voltak. Egy rész azért dolgozott ott, mert ott talált munkát, vagy ott volt jobb fizetés. A végén eléggé erodált volt az MSZMP! Persze a kemény komcsik is ott voltak.(Nem is biztos, hogy a párton belül! A környezetükben, holdudvarukban, az ifjabbak még a KISZ bizonyos vezető köreiben. Persze ettől még a KISZ tagok nem biztos, hogy komcsik voltak! Ilyen bonyolult és ilyen egyszerű!
sziha
@Papuska1: ertem. Tehat a fideSS-ben ulok egyaltalan nem voltak komcsik, a tobbinek meg a "krvaanyjat" (bayer zsot utan szabadon). Eleg csehul megy ez a szerecsenmosdatas...
huKKK
A hét vicce kategóriában szeretnék indulni.
(Minden jog fenntartva!)

Bézsé bácsi áll a tükör elõtt diadalittasan:
- Visszaadták.
- Megszólalt a lelkiismeretük.
Papuska1
@sziha: Először is, ha a te neved nem úgy írnám le ahogy az le van írva, valószínüleg megsértődnél. Egy alapvetően általad kevéssé ismert egykor volt német hadsereg és egy párt nevével viccelni szerintem sokkal gusztustalanabb, mint amit Bayer Zsolt bármikor szerintetek csinált! Ráadásul történelmi ismereteid hiányosságait is jelzi! Másodszor világosan látszik, hogy semmit sem értesz! Nem az egykori munkahelyük határozza meg, hogy valaki kommunista, vagy sem, hanem a világnézete, vagy a tettei. Például ha ma is a magyarok elleni gyöztesek dolgait emlegeti, és egy idegen hatalmi blokk által ránk kényszerítet elvrendszert kíván érvényesíteni ebből az irányból, akkor az! Ha valaki a magyar érdekekkel szemben egy szűk migráns rétegből azok elveit és hatalmi vágyát kívánja érvényesíteni, akik négy-öt generáció után sem tudtak integrálódni, az is az!
varirmag
Kérem adják vissza a pénzjutalommal járó kitüntetéseket is, és azt adják oda az állati kegyetlenséggel lemészárolt Szögi Lajos és M Cozma családjának .
Vagy csak a szarhabosítás megy ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.