Gyűlnek azonban a kurvaanyázásról elhíresült NER-publicista mellett kiállók is. Bencsik Andráson és Stefka Istvánon kívül soha el nem múló szeretetéről biztosította az ötös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosát Skrabski Fruzsina, Schmidt Mária, és Pesty László is. Lakatos András azonban Stefka István, a PestSrácok lapigazgatójának Bayer-védő cikkére reagálva az alábbi csodálatos bejegyzést tette közzé Facebook-on négy fényképpel: “ÜZENEM STEFKA PISTÁNAK… Nos, kedves Pistám, te nem csak ezeket a kitüntetéseid nem adod vissza, hanem azokat sem, amiket még annak idején, jóval a rendszerváltás előtt kaptál sok éven keresztül, a Belügyminisztérium céljait szolgáló riportjaidért, tudósításaidért. Ugyan olyan alázattal vetted át a kitüntetéseket és a pénzjutalmakat annak idején Horváth István belügyminisztertől, Lakatos Ernő, (APO) jelenlétében, mint ma, az új uraidtól. "

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
@Horizont: Látszik, hogy mennyire volt eredményes a rendszerváltás. A baj az, hogy a nép még mindig nem jött rá, hogy átverték, mert gőze sem volt róla, hogy mire vették rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Csizmás Kond: Különb?
Te aki a magyar adófizetők pénzén itt tróllkodsz?
Te aki kibicként itt ugatsz idegen országból?
Te lennél különb?
Szerintem ezt élősködésnek hívják.
Csizmás Kond
@Horizont: ...a betegeid hogy bírják a szájaskodásodat ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...elnézést..azt hittem valami nővér vagy...:)
wagabund
-Istenem...a régi szép idők..-mondja Stefka...lapos hasunk, nagy hajunk, és őszinte érzéseink a hatalom iránt...amit bőségesen jutalmaztak..a képen is látható...
-ma meg? csak baszogassák az embert, hogy így, meg úgy..és akkor mi van?a nyelv ugyan az, csak a segg változott...
Csizmás Kond
@Horizont: ...sem így sem úgy nem lennék a beteged...:)
Bástya Béla Elvtárs
BANDI! Neked lehetne akár Pista bácsi is az öreg!!! No nem a dörgedelmes korkülönbség miatt, hanem a minőségbeli különbség az ami ezt alátámasztja!
Oszt' jónapot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.