A Fidesz szerint a Jobbik a mai napig Európa legnagyobb korrupciós botrányához falaz és a mentelmi jog mögé bújtatta Kovács Bélát.

A Fidesz parlamenti frakciója az MTI-nek azt bírta írni, hogy a Fideszben zéró tolerancia van a korrupcióval szemben. (:DDD)

A közleményben a Jobbik alelnökének sajtótájékoztatójára reagáltak, amelyen Volner János szóvá tette, hogy Orbán Viktor kormányfő nem hívta vissza parlamenti képviselői tisztségéből a korrupciós ügybe keveredett Mengyi Rolandot.

A Fidesz-frakció azt írta: a Jobbikkal ellentétben a kormánypártban zéró tolerancia van a korrupcióval szemben, és a miniszterelnök azonnal átfogó vizsgálatot rendelt el az ügyben.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
@justhpeter: Az ötleted a legjobb példa lenne a fide$$es lenyúlásra. Egyik kezén bevezeted a 220-at a másik kezén már csak 80-100 Volt jön ki, ezt a fizikában ellenállásnak nevezik, a fide$$nél lenyúlásnak vagy visszaosztásnak. Magyarra fordítva: az áramot is ellopnák.
Hellcat
@Grumpycat: @kakaósbögre: Siralmasan szánalmas.
kisrigó
Miért is nincs kedvem röhögni? Harcolnak(?), harcolgatnak, túl nagy a fránya szélmalom lapátja, bőven elférnek alatta még! De meddig?
Január
A Fidesztől ennyi telik, sajnos egyenlőre nincs más, de jön a választás, s lehet választani, ha az ellenzék is úgy akarja.
" Még jőni kell, még jőni fog. Egy jobb kor, ..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.