Havi 3,5 millió forintot költött 7 hónapon keresztül vendéglátásra és ajándékokra egy állami pénzalap, a bezárásra ítélt Herman Ottó Intézet vezetői pedig stresszkezelésre jártak nettó 690 ezer forintért – írja a BorsOnline.

Reprezentációs költségként tavaly december és idén június között már eddig is elképesztő összeget, 2,6 milliárd forintot számoltak el a kormány minisztériumai, de a legfurcsább tételt a Miniszterelnökség táblázatai rejtik. Az MSZP-s Mesterházy Attila által kikért adatokból kiderül, a Lázár János vezette tárcához tartozó Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – amely a határon túli magyarság támogatásával foglalkozik, pályázati pénzeket és ösztöndíjakat oszt – alig 7 hónap alatt 24,5 milliós reprezentációt számolt el.

A Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztérium csak a tárca 13 vezetőjének képzésére költött 15,2 milliót. A tárca elárulta, a tananyagban szerepelt a hatékony kérdezéstechnika, önérvényesítés és az aktív hallgatás is.

A tárca egyik háttérintézményében, a jövőre bezárásra kerülő Herman Ottó Intézetben viszont 26 fő szorult stresszkezelési és vezetői tréningre. Az egynapos képzés nettó 690 ezer forintba került. Ez bruttó 873 ezer forintot jelent.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztériumnál az aktív hallgatás az igen jól működik. Pedig engem nagyon érdekelne, hogy a miniszteri barát lépfenés (!!!) szarvasmarha állománya, és az onnan a közétkeztetésbe szállított beteg állatok húsa miatt milyen intézkedés történt, és mi a garancia, hogy ez nem fordul más barátnál elő, mert ugye ez mégsem egy sima körömgombásodás volt?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Sajnos, nem látszik rajtuk, hogy sikeres lett volna a kezelés!
dr. prédikátor
Vajon miért stresszeltek??? netán a lebukás miatt???
eszegfu
Nem hiszem, hogy a jövőre bezárásra kerülő Herman Ottó intézet 26 munkatársa e "stresszkezelés" után már nem szorong, hogy hol lesz majd munkahelye, vagy egyáltalán lesz?!
gazdag dezső
Rengeteg pénze van ennek az országnak !! Nagyon,de nagyon gazdag ez az ország!!Csak nem oda kerülnek a pénzek ahol a munka is folyik/ahol dolgoznak az emberek,és megdolgoznak a pénzért /Csaló ,tolvaj társaság!!!Lopják a közpénzeket !!!Börtönbe velük örökre !!!
Desischado
Kezelném én őket, akár ingyen is! Ennyi pénzt ellopni, miközben az egészségügy dögrováson van, hogy másról ne is beszéljek, ez szégyen és gyalázat!
eugen4402
Már nem tart sokáig. Na nem azért, mert abbahagyják a pénzszórást, viszont kőbe vésik, hogy senkinek a kérdésére nem kell felelniük, kasszakulcs náluk van, senkinek semmi köze hozzá, hogy a tartalmát mire költik...!!! Államtitok lesz, ki hánykor kelt ma reggel, és szigorúan Top Secret-pecsét védi azt is, ki mit reggelizett. Első a nemzetbiztonság, mert a terrorveszély fokozódik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.