A néppártosodás jegyében a Jobbik alelnökének kinevezett migránsvadász polgármester, Toroczkai László tette ki ezt az elképesztő bejegyzést Facebook-oldalára.

Sokan kíváncsiak a fejleményekre az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága ellen indított eljárásunk kapcsán, amelyet az Ásotthalom területére betört migránsok által szétdobált ENSZ-es hátizsákok miatt indítottunk. Mi is kíváncsiak voltunk, ezért megkerestük Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzatát, amelynek a megkeresésünk okán az eljárásban tanúként kellene meghallgatnia az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának regionális vezetőjét, a kerületben lakó Montserrat Feixas Vihét. Az önkormányzattól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy mivel álláspontjuk szerint az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának vezetőjét diplomáciai védelem övezi, ezért állásfoglalást kértek a Külügyminisztériumtól. Itt áll jelenleg az ügy, bár az én álláspontom szerint a budapesti önkormányzat vezetőinek ahelyett, hogy tele lett a gatyájuk, már régen idézniük kellett volna Montserrat Feixas Vihét, aztán majd ő hivatkozhat diplomáciai mentességre, persze abból is le lehet vonni a következtetéseket, ha meg sem jelenik tanúként. De a lényeg, hogy dagad az ügy, legalább egyre magasabb szinten tudják meg, hogy Ásotthalommal nem lehet packázni.

Közben pedig éppen a napokban akadt a horogra egy újabb törvénysértő, kerítésrongáló behatoló nálunk, aki megint az ENSZ vadonatúj hátizsákját viselte. A jelek szerint bűncselekményt elkövetőknek nyújt logisztikai támogatást az ENSZ nevű Európa-ellenes szervezet.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pofám leszakad: európa-ellenes szervezet! =))
Ezt jelenti a néppártosodás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Hol perel ez a fütyi, itthon, mert az a bírósági határozat nem biztos hogy érvényes is lesz, menjen Hágába, ott meg megkérdezik ,,kijafaszomazatorockai,, ))))))))))))))
Bringás
@Grumpycat: Megint anyázol szellemi rövidnadrág! Igaz, mit várjak egy tahó paraszttól?
Libsitempó! Fasiszta módi!
Grumpycat
@Bringás: Este becsengetnek az orvoshoz. Az orvos kinyitja az ajtót, és meglát téged, fejeden egy békával. Ekkor megszólal a béka: Nézze doktor úr, mi nőtt a valagamra!
Aki Én
Távol áll tőlem, hogy Ásotthalommal packázzak, de ha mondjuk Ralph Lauren pólóban bontok kerítést, akkor Ralph Lauren nyújt nekem logisztikai segítséget?
evacica
Ez az embernek ne nevezhető egyén, akinek Budaházi mellett lenne a helye, már megint csak M.o. hírnevét rontja és teszi nevetségesé! Ő is csak egy szégyenfolt rajtunk!
Ludmilla
lám-lám,az 56-os vérbíró unokája...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.