Szeptember 1-jén kezdi meg a toborzást a rendőrség a határvadász századokba, és ha novemberben elindulnak az első képzések, május végén lehetnek a határon azok a rendőrök, akiket a határvadász századok megerősítése miatt vesznek fel - mondta Papp Károly országos rendőrfőkapitány szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Határvadász--milyen szép, nosztalgikus neve van. Kicsit hajaz a Don-kanyarba küldött papírtalpú bakancsokkal felszerelt 2. Magyar Hadsereg egy részére is.
Reméljük követi őket a frissen felállítandó 1. Magyar Kerékpáros Rohamezred és a 1. Magyar Lovassági Támadóék is.
Kb. egyébként is ezen a szinten rekedt meg a teljes hadrafogható magyar fegyveres katonaság. Viszont igaz, hogy az egy beosztott katonára eső tisztek számában már sokkal jobb a helyzet.
36
@namihami: A Don-kanyarban, a nagyapám is volt. De ott, kérdezés nélkül lőttek is.
Ha, nem tántorgott volna haza onnan, ma én sem lennék.

Én munkahely teremtést is látok ebben a témában. És ez jó.
36
Az osztrák belügyminiszter ma azt nyilatkozta, hogy a határaik lezárását jelentő szükségállapotot, gyorsan be kell vezetni, így a migránsok a magyar oldalon maradnának. Tehát, ide se kell beengedni senkit.
36
Bár, nem igazán tudom, a termelő szektorban ki dolgozik, mert egy új felmérés szerint, havi 1800 magyar ember megy Ausztriába dolgozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.