Végre találkozott a másodosztályban az előző szezon két NB I-es kiesője. Az NB II 6. fordulójában a Békéscsaba 5-0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát. A hazai pályán szereplő békéscsabaiaknak Birtalan Botond góljával már a 12 percben megszerezték a vezetést, nem sokkal később Nagy István belőtte a második gólt is a felcsútiaknak. Mivel a második félidőben felcsúti Zsidai László megtaposta Birtalant, azonnal kiállították, majd 81. percben Gőcze Gergő a kapujából kirontva tarolta le Gránicz Patrikot, így a Puskás megkapta a második pirosat is. Végül szabadrúgásból Nagy Zsolt rúgta be a harmadik békéscsabai gólt. Igaz, ekkor már egy mezőnyjátékos, Nagy Zsolt állt Felcsút kapujában, mivel az összes cserelehetőségüket elhasználták. Végül még Birtalan és Bagi István is lőttek egy-egy gólt a miniszterelnök csapatának. Ezzel a a Békéscsaba is megszerezte első győzelmét, míg a Felcsút valahol a középmezőnyben áll.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
Hajrá birkák, hajrá birkaország!

Holnapi hír: A légierő megkezdte Békéscsaba bombázását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Nem adok egy hetet, és törvénybe foglalják, hogy a csutkai Faláb Fc-nek minden mérkőzését meg kell nyerni. Ha másképp nem megy, akkor az ellenfélnek kötelező lesz öngól(oka)t rúgni.
papa.49
Hiába a sok pénz, NEM TUD helyettük focizni!!!
human
@papa.49: Vajon mikorra jönnek erre rá?
Persze lehet egy másik megfejtés is. Nem a foci a lényeg, hanem a bele ölt milliárdok, amik végül a zsírdisznó strómanjánál landolnak.
papa.49
@human: Pontosan a ,,fociőrület,, csak elterelés, a suska a lényeg...
egyvandor
Az megfizetendő adók tao-ba átirányított közpénz jellegét elveszítő milliárdokból ennyire futja.
Mellesleg Gorbán tehetségét kiválóan tükrözi a csapat teljesítménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.