A miniszterelnök, aki ma Pozsonyban Merkellel is találkozik, drukkol az EU és Törökország megállapodásának, mert Magyarországnak stabil Törökország az érdeke. Orbán eltökélt benne, hogy a munkaerőhiányt saját erőből kell megoldani, semmiképp sem migránsokkal, akiknek a feltartóztatására újabb kerítéssor épül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez csak azert erdekes, mert nem olyan regen, talan 3-4 hete megjott a vegzes, hogy a schengeni szerzodesnek nem felel meg orban gyodaja, igy azt le kell bontani. Akkor most mi van?
Hari
Nem lenne egyszerűbb a migrancsokat bekerített ?
Hari
@karma1: az van, hogy orbánnak ne parancsnolgasson SENKI !!! Ezért még nagyobb kerítést épít, égig érőt. Nem ez lenne az első értelmetlen pénzkidobás, úgyis már megvan mindenünk, minek a pénzt gyüjtögetni ?
karma1
@Hari: 8.48-on behaltam, mert elkepzeltem, amig a szegeny menekultek nyugodtan megvarjak, amig orbanc meg a seggnyaloi szepen korbekeritik oket...Na, azer nem ilyen ecceru a dolog, hihi...
Manhattan
Már jó ideje lehet látni a "Tudta?" hirdetéseket, óriás plakáton, buszmegállókban, reklámokban a tévében... hétvégén délelőtt két rajzfilm között. Folyamatosan ijesztgetnek azzal, hogy megerőszakolnak, elveszik a munkám, az életem. Aztán meg látok képeket, szétlőtt házakról, halott gyerekekről. (Akik már nem fognak illegálisan ide jönni, nem fognak senkit megerőszakolni, senkinek nem veszik el a munkáját. A halott menekült a jó menekült?) És akkor tekerek hazafelé és a lakhelyem tele van lobogózva ezekkel a gyalázatokkal. Egész hazáig olvashatom, hogy milyen gyalázatos emberek a migránsok. Akik ugye illegálisak. És még a kerítést is tönkre teszik. A késes-pengéset. Észrevétlenül gyülemlett fel bennem a harag. Megtette hatását a gyűlölet keltés. Pedig tudom milyen hatásmechanizmussal működik a propaganda. Régebben egy jó kiállítás, koncert felül írta ezt a rossz érzést, most már semmi. Ömlik az epe, keveredik a gyomorsavval. Észrevétlenül magam is ilyenné váltam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.