A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint elsősorban a szerb határ védelmére kell koncentrálni, eddig a román határszakaszon egyelőre nem indokolt kerítés felépítése.

Bakondi György az M1 aktuális csatornán péntek este azt mondta, a kormány áttekintette a rövid- és középtávú előrejelzést, ennek alapján döntött a második védvonal felépítéséről. Ez elmondása szerint a jelenleginél biztonságosabb, erősebb és jobban felszerelt lesz. A Belügyminisztériumban több változatot is készítenek, és a költségek ismeretében hozza meg a kormány a döntést – tette hozzá.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken közölte, hogy meg kell erősíteni a magyar-szerb határzárat, ezért egy újabb kerítéssor létesül a határszakaszon a legmodernebb technikai eszközökkel.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 műsorában beszélt arról is: az elmúlt időszakban hétről hétre megduplázódott a görög szigetekre érkező migránsok száma, "teljes telítettség" van a szigeteken, ezért az illegális bevándorlók egy részét átviszik a kontinentális Görögországba.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy Bulgária és Románia felől is erősödik a migráció, de ezzel kapcsolatban – mondta – még nem kell újabb döntéseket meghozni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Bakondi úr ! Önnek kár volt ekkora hatalmat adni. Bár azt el kell ismernem, hogy legalább jó ki is használja. De ki az isten hisz még magának???
Grumpycat
@vonotok: Az hisz neki, aki folyamatosan kihozatja a zárt osztályról. Az a csuti törzsvendég, az.
cs.n.
Ki a francot érdekel napi szinten, hogy mit mond Bakondi az M1-en? Akit érdekel, nézze azt. Semmi újdonság vagy érdekesség, de be kell róla számolni, mert... Mert miért is?
foxx
Bakondi, mondj valamit, amit te gondolsz magadtól, és nem amit mások gondolnak helyetted.
Képes vagy erre?
Szerintem sem - te játékkatona.

Aki hülye, az is marad!
foxx
Bakondi, csak neked, te csóringer nagyon buta nagyon tahó nagyon paraszt:

www.youtube.com/watch?v=ROrprn6R7HE

NULLA tisztelet.
Vágod, hogy kinek is tart egy egész ország, egy egész világ?
Annak, ami vagy.
Egy senki vagy az egész kibaszott világ szemében, vágod, te geci bugris?
kerekkocka
Azért lett a tűzoltóból főtanácsnok, mert mindenhez szar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.