Mindössze 36 ezer forintos gázszámlával tartoztak, de a Tigáznak ennyi is elég volt, hogy leszerelje a gázórát a szentendrei tűzoltólaktanyában. A katasztrófavédelem országosan több mint egymilliárdos adósságot halmozott fel – írja a NOL.hu.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) elismerte a Hír TV-nek, hogy adminisztrációs hibából hónapokon át nem utalt a szolgáltatónak, a szentendrei állomáson ezért egy napig nem tudták használni a gáztűzhelyt, és villanybojlerrel melegítették a vizet. Az OKF azt nem közölte, hogy másik tűzoltóság került-e ilyen helyzetbe az országban. A katasztrófavédelemnek egyre nagyobb az adóssága, a közelmúltban a kábeltévével és a tankolással is akadtak pénzügyi gondok a tűzoltóállomásokon.

A Lánglovagok.hu szerint viszont a katasztrófavédelemnek egyre nagyobb az adóssága. Emlékeztetnek rá, hogy korábban a kábeltévével és a tankolással is akadtak pénzügyi gondok a tűzoltóállomásokon.

A portálon fellelhető, a kincstártól származó adatok szerint a katasztrófavédelem adósságállománya különben július végére meghaladta az egymilliárd forintot.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Gyalázat, hogy az állam milyen rossz gazdája mindannak, ami rá van bízva.
Egészségügy, katasztrófavédelem - semmit nem költenek rájuk, a legalapvetőbb rezsit sem.
Meddig még...???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
@justhpeter: ne feledjük, a fidesz kormány meg kikapcsolta a tigazt, suszter stb. (meg erősen rajta van a többi multi kikapcsolásán, csak még nem találta meg a fogást), hogy helyette a baráti nemzeti ( mert most ez az elnevezés a módi) szolgáltatókat léptesse be, van is már vircsaft, és még milyen lesz ! Pl. Pécsen, mióta hazai kézbe került a vízszolgáltatás, alaposan megdrágult a víz ára, csak ez időhiány miatt nem került a hírekbe, az új nemzeti gázszolgáltatót szidják, mint a bokrot az ész nélküli számlázasokért !
Hari
Hát gázrobbanás nem lesz, az biztos, nem kell hívni a tűzoltókat !
papa.49
@Hari: A ,,főgáz,, dicstelen működéséről órákig tudnék mesélni...Már 2.5 éve nem laktunk a házunkban mikor jött egy közjegyzői felszólítás fizessek 438 ezer forintot, elmaradt gázdíj címén, ehhez hozzáteszem én bejelentettem hogy elköltöztünk az ingatlanból...Addig a fülük botját se mozgatták...A lényeg, bíróság, majd mivel nem tudtam bizonyítani az elküldött levél létét fizetnem kellett a perköltség felét, és az eredeti követelésből kb. 20 ezer Ft...
EZ A FŐGÁZ!!!
Hari
@papa.49: de legalább nemzeti, nem egy alávaló multi, aki kilopja a pénzt a zemberek zsebéből, és még ki is viszi az országból. Így működik a viktorianus rendszer !
papa.49
@Hari: Nagy előny nekem, hogy ,,nemzeti,, pont kitörölhetem a seggem velük!!!
Mikor ide költöztünk az Anyósomék házába itt ugyanazokat a gázkészülékeket használjuk, mint előzőleg, és érdekes módon nem napi 2-2,5 m3 volt a nyári időszakban a fogyasztás csak 0.7-0.8 m3, most hogy a ,,csőgáz,, átvette az itteni fogyasztókat is várom mikor fog a napi, heti fogyasztás a duplájára, vagy a háromszorosára emelkedni, mert az biztos hogy fog emelkedni...Ugye egy kis széndioxid, egy kis mocsárgáz, oszt a forgómorgó pörög mint az őrült, a víz meg csak nem akar felforrni a lábosban...
nezelodo
Hát ezért hívják a tűzoltóság felettes szervét katasztrófavédelemnek! Nem megszüntetni a katasztrofális, KLIK-es stb állapotot, hanem konzerválni kell. Utána meg ki kell menni a határon túlra, és dicshimnuszokat kell zengeni a sikerekről, hátha elhiszik, és tódulnak a népek szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.