A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal adatai szerint Magyarország 302 embert fogadott be az év első 7 hónapjában. A Magyarországra kiszabott EU-s kvóta közel negyede ezzel teljesült is. Nem nehéz belátni, hogy ha az októberi népszavazás valóban a menekültek befogadásáról szólna, akkor az eredmény ismerete előtt a kormány nem fogadott volna be egyetlen menekültet sem. Azzal, hogy Magyarország 302 embert befogadott, a kormány bizonyította: az októberi népszavazás nem a menekültkvótákról szól. A Demokratikus Koalíció szerint a kormány Magyarország EU-tagságának felmondására kér felhatalmazást az október másodikai népszavazáson. A DK népszavazási álláspontja szerint csak az védheti meg hazánk EU-tagságát, ha a magyarok távol maradnak az októberi álnépszavazástól. A DK emlékeztet: a távolmaradás is szavazat, aki távol marad, az Magyarország EU-tagságára szavaz. Gréczy Zsolt szóvivő DK

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
NE SZAVAZZ! Az érvénytelen szavazás növeli az esélyt arra, hogy egy 50%+1 érvényességű szavazásban elveszítsd a kontrollt a leadott szavazatod fölött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.