Egyre több pénz marad a családoknál a nekik nyújtott kedvezmények miatt – mondta a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke vasárnap az M1 aktuális csatornán.

A Nagycsaládosok szerint több pénz jut a gyermekekre

Kardosné Gyurkó Katalin emlékeztetett: több kedvezményt is kaptak a családok az elmúlt években, ilyen például a családi adókedvezmény, az otthonteremtési támogatás, a gyed extra, és idén előbb utalják a családi pótlékot vagy a rendszeres gyermekvédelmi támogatást is.

Megváltozott az iskolakezdési kiadások összetétele is, mivel egyre több gyermek ingyen juthat hozzá a tankönyvekhez – tette hozzá.

"Bővült a családoknál maradó összeg, és ezáltal bővültek azok a lehetőségek, hogy többet tudunk költeni a gyerekeinkre" – hangsúlyozta Kardosné Gyurkó Katalin.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
Ezt olvasom !
privatbankar.hu/szemelyes_penzugyek/iden-tobb-penz-marad-a-csaladoknal-ezzel-szamol-a-miniszterium-297377
...és azt hallom, ma délelőtt a Kossuth rádióban, hogy egy alapítvány gyűjt a szegényebb családok gyerekeinek, az iskolakezdéshez!!! Egy pár héttel ezelőtt, a kormány bölcsen kijelentette, hogy 1 milliárddal segíti az erdélyi egyetemeket, a délvidéket és az ukrán magyar vállakózókat.
vadnarancs
Szaros lett a nyelved, öblítsél Katika!
papa.49
@nusika: Hát nem tudtad a hazugovicsnak mindenki aki a határokon túl él fontosabb mint mi akik itt élünk, adózunk, fizetjük a tökkelütött hóbortjai!!!
Clavigo
Szerintem orgazmusa volt ennek az " Izének ",,,miközben felolvasta az Orbán-konda ,6 éves propaganda -anyagát...
Desischado
Hazug ribanc! Az egy vagy két gyerekes családoknak az iskolakezdés is iszonyat teher, de hajrá, düböröghet a hazugság cunami! Közben meg orrba szájba hirdetik hogy adakozzanak az emberek a szegény gyerekeke iskolakezdéséhez. Hogy rogyna rád az ég, te hazug mocsok rihe!
F_Viktor
Egyet nem kell elfelejteni, orban es a fityesz amit ad a nagycsaladospknak, azt valakitol elveszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.