Ellopott egy traktort egy 31 éves monostorpályi férfi, majd a járművön próbált elmenekülni az őt követő rendőrök elől – közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

Traktorral próbált elmenekülni egy férfi a rendőrök elől

Fotó: police.hu

A közlemény szerint a férfi még szombat este egy Hajdúsámson külterületén lévő tanyáról vitte el a traktort, de a tulajdonos bejelentése nyomán a rendőrök hamar nyomára akadtak.

A megkülönböztető jelzés ellenére az elkövető a traktorral nem állt meg, a sofőr ki akarta kerülni a szolgálati gépkocsit, de nekiütközött, majd bekanyarodott egy erdős területre.

A férfi kiugrott a mozgó traktorból, a jármű pedig nekihajtott egy fának. A rendőrök utolérték és elfogták az elkövetőt.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Gondolom ez szolárium barna volt))))))))))
kamazuka
mindenkit visszavezetünk a munka világába.
kamazuka
Már nem azért kérdezem,de ennek a traktornak nem kellene,hogy rendszáma legyen?
Mert nem úgy néz ki,mintha a sufniban porosodna.vagy vannak helyek hol nem kötelez?
Oda megyek lakni azonnal.
namihami
Következő meneküléséhez ajánlanám neki a rollert vagy a háromkerekű biciklit.
De ha leereszti az ekét a traktor mögött, akkor felszánthatja az aszfaltot és a pintér-mobil se fog tudni utána menni és nem fogja utol érni.
papa.49
@kamazuka: Még hogy ott az erdőben, de mikor a főútra jönnek ki rendszám nélkül pl. 3. főút. vagy 4.főút. vagy az 5 főút. és gyakran 2 pótkocsit húz a trakesz, se világítás, de még rendszerint lámpa sincs rajtuk!!!
A fosőr huszár meg félre néz nehogy meglássa azt a mozgó valamit, és közben lelkesen fényképezgeti a magyar rendszámú autókat, persze nem a Merciket, az Audikat, vagy a BMV. ket hanem a Suzukikat, az öreg Fordokat, Opelokat, Skodákat...
Ez meg vélhetően ,,munkagépnek,, van minősítve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.