Kell-e bármit is mondanunk? Két és fél percben eldalol mindent az ismeretlen szerző, amit Orbán kamunépszavazásáról tudni kell:

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@kamazuka: Csak azt az egyszeru tenyt hagyod figyelmen kivul, hogy NEM Merkel asszony irtotta ki a zsidokat, es hogy azota MEGVALTOZOTT Nemetorszag Alkotmanya, eppen azert, hogy soha tobbe nepirtas ne johessen letre nemet asszisztenciaval. A nemet Alkotmanyban benne van, hogy minden elesett, raszorulo nepet, akik hozzajuk fordulnak segitsegert, tamogatni kell.

Merkel asszony semmi mast nem csinal, mint betartja a nemet Alkotmany szoveget es szellemet. Ha most a zsidok jottek volna hozzajuk asylumert, akkor veluk tenne ugyanezt.

Bunozoket viszont sem Merkel asszony, sem mas nyugat-europai orszag nem koteles befogadni, - ehhez kellett volna annakidejen a ma.o.-i regisztralas, (akar eroszakkal is!), hogy idoben kiderulhessen, hogy ki-kicsoda? Na, ebben nem volt partner orban, pedig minden anyagi segitseget megkapott volna ehhez Merkeltol.
Osztogatjuk is a letelepedesi kotvenyeket, es azt sem tudjuk, kiknek, mert azt nem vizsgalja az allamunk, sot, most csokkentette le a 6 honapos varakozasi idot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@kamazuka: Sajnos azt kell ide leirnom, hogy te egy elveszett lélek vagy. (Tegnap) több millio muslim élt Europában. Milyen meglepö nem féltél nem rettegtél és semmi hasonló gondolatokkal nem küzdöttél. Ma egymillioval több muslim él Europa területén és te rettegsz elmondassz olyanokat mint amiket orbán viktor belemosott a fejetekbe. Vagyis az egy millioval több muslim most mindenkit legyilkol, megeröszakol, kirabol. Te egy MAXIMÀLIS tévedésben vagy. Allah nem figyel bizonyos dolgokra mert nem ér rá irod, de valahogy a mindenható sem figyel rátok mert nagyon nem ér rá. Engedi ( ti engeditek) hogy megmérgezzék lelketeket és olyan károkat okozon egy paar ember nektek ugy finaciell mint intellektuel amit 50-70 év múlva sem fogtok tudni helyre tenni. Ellneben elmondom neked itt, hogy mi félünk a román, bulgár lengyel és magyar bandáktól kikt kbetörnek házainkba és kirabolnak bennünket. 2-3 hónappal ezelött tartoztatott le a rendörség minden megyére áthidaló megfigyelés után 70 bandát nem személyt hanem bandát. Akik raboltak eröszakoskodtak sérüléseket okoztak és hasonlókat követtek el. De tudod bele kelllene olvasni a magyar hirekben, hogy ott nállatok hetente mennyi eröszak és gyilkosság történik, Vagyis igy nem kell a muslimoktól tartani mert ott azokat magyarok követik el.
Még annyit senki nem küldött a menekülteknek meghivót és kvótával sem fenyeget senki, de orbán megszavazta és alaírta az ehhez kapcsolódó szerzödést csak titeket tessz nevettségessé mert belehazudik az arcotokba és ti hisztek neki. Ö pedig nevet!!!
karma1
@kamazuka: Kerlek, ne vadolj masokat azzal - foleg ne az Uniot, meg Nemetorszagot, Angliat - , hogy "kiszivtak" a jo munkaerot , a tudast, a fiatalokat, es otthagytak Magyarorszagot, mint egy kipukkadt leggombot!

Senki masnak nem volt akkora lehetosege, mint a csuti csungohasunak, hogy megadja az orszaga fejlodesehez szukseges osszes eszkozt, penzt, infrastrukturat, mert az a TIZEZERMILLIARD EURO, ami az elmult evekben az orszagba vandorolt, soha nem erte el a celjat, nem fektettek be, nem teremtettek belole IGAZI munkahelyeket, mert ez a felsocsuti rablobanda kilopta rovid uton offshore cegekbe ezt a horribilis vagyont.

Magyarul: az, hogy a Te orabered 311 forint alatt van, az senki masnak nem koszonheto, kizarolag annak, aki ellopta eloled, a gyereked es -most tervezi Paks2-vel - meg az unokad es dedunokad oraberet, nyugdijat is. (Ja nem, mar a Te nyugdijadat is ellopta, a most 60-62 evesek meg nem is fognak kapni).
kamazuka
@libellle: Szerrintem kevered a szezont a dazonnak.Az,hogy mennyi muszlim él európában engem nem érfekel.fe hogy itt kvóta szerint betelepítve mennyi lesz,abba hadd szóljak bele.
Folgozni nem akarókkal tele az ország.Hiába áldoz az unió pénzt a tartásuk költségeire,az mégi s visszatetsz,hogy az én ,és mások munkabérének felzárkóztatására,nem.A dolgozó értékteremt európai értékrendet elfogadó nem jó.a minden egyébb háttérzöngével járó csoportosulás meg igen.
Én azt mondom ,akinek kell egy ilyen rassz,az otthonában nyugodtsan de nekem ne magyarázzon.Se merkel sem az ki már nem itt ebben az országban él.A véleményét tiszteletben tartom mindenkinek csak az ugatás ezt idézjelben értem nem mindegy,hogy a kerítés mely oldaláról hangzik.
kamazuka
A betű elírásokért bocsi!A lényeg azért értelmezhető!
JAJMÁR
A féligazságokra épített hazugság a leggonoszabbb mert a legnehezebb leleplezni. Rombol közben mint a lavina
libellle
@kamazuka: Okay, bizonyára vannak amiket sérelmezel,de az EU-nak semmi köze ahhoz, hogy a te kormányod hol szabja meg a te orabéredet vagy fix összegü fizetésedet. Minden ilyen problémával fordulj bizalommal a magyar kormányhoz ugyanis kizárólag ök a felelösek. Az esetlegesen betelepitett menekülteket pedig lehet munkába küldeni, hiszen már annyian elhagyták hazádat, hogy munkaerö hiány van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.