A kamionok Európa-bajnoki versenyének egyik betétfutamában egy darus traktor igyekezett át a száguldó autók között a Hungaroringen - szúrta ki az Index. Közben az egyik díjátadó, Szijjártó Péter miniszter arról beszélt, hogy Magyarország autóipari teljesítménye szempontjából nagy jelentőség van az olyan rendezvényeknek, mint ez a hétvégi rendezvény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Bunkó vagy Bugsy ! A f@cc közöd van Neked a munkahely-teremtéshez ?? Mesélj inkább a Questor-lóvék kimentéséről,,,,a Gazdaállatod instrukciói alapján ???
Csizmás Kond
...most akkor melyiket kell érdekesebbnek ítélni a traktorost, Petit, a versenyt, vagy mi a francot ?
papa.49
@Clavigo: Tudod mindig mindegyik azzal foglakozik amihez semmi köze nincs, ez a tetű miért lenne kivétel!!!
karma1
szijjaspetya, a magyar autogyartasra ne legyel tul buszke, mert az nincs! Magyarorszagon letezik osszeszereles, ahol a levegon kivul minden kulfoldi!

A mult heten autovasarlas miatt elmentunk a kozeli nagyvarosba autokat nezegetni. Eljutottunk egy olyan szalonba, ahol Nissant, Mitsubishit , Hondat meg Suzukit lehetett kapni.
A ferjem nagyon szivesen vett volna egy Suzuki Grand Vitarat, mert jo volt arban, nagysagban, es eleg kenyelmes is volt. Mivel a ferjemet jol ismerte az autokereskedo, bizalmasan megsugta neki, hogy o nem nagyon javasolja a Suzukit, mert Magyarorszagon szereltek ossze, es az utolso 3 evben eleg sok vitajuk volt az ido elott meghibasodott darabokkal. Mire a ferjem kajanul megjegyezte, hogy ezt talan beszelje meg velem, mert hogy en magyar vagyok. Hat a pasi kb. 5 centisre zsugorodott ossze, ugy szegyellte magat, de mar keso volt, lecikizte a minoseget. Nem is vettunk ott autot, atmentunk egy masik kereskedohoz.
Fordot vettunk, amit Spanyolorszagban szereltek ossze,- ott legalabb nem ismerjuk a minoseget, ez vakrepules volt...:o))))
Azert nagyon rosszul esett a kereskedo lehangolo velemenye. Akkor most mire is buszke a petya? Mert meg a szervezesre se lehet nagyon, ahol verseny kozben egy idiota emberek eletevel jatszva bekolbaszol a versenypalyara...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.