Minden korábbinál szervezettebb módon csempészik át a szerb–magyar határon a menekülteket, majd viszik át őket az osztrák határra az embercsempészek – írja a Blikk. A lap szerint a drótakadály egyik megjelölt oszlopát emelik ki a földből hajnalonként egy megadott időpontban a magyar oldalon, félrehajtják a drótot, és percek alatt 200–250 embert engednek át, aztán visszateszik a kerítést a helyére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@perfekt: Azt hiszem, hogy ezen csak "filózhatunk", meg gyárthatunk sejtelmes történeteket... de az igazat nem tudjuk meg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
Ezentúl csak Blikk-et fogok olvasni!
Végre, van egy olyan oknyomozó sajtótermék, amelyik mindíg kideríti a tutit!
:-)))
szaboria1
Mese habbal azért ezek az oszlopokat nem tíz centiméter mélyre vannak leverve.
perfekt
@eszegfu: szép napot.Nem vagy egyedül,aki megoldást szeretne.Sajnos, egyre jobban mélyül ez a válság,és bizony a személyi szerepek mellett egyértelmű az,hogy a megoldáson a fék az-- a pénz!.Az emberek,szinte mindenütt,csak a mával foglalkoznak-és felélik a jövőt,teszik tönkre élettereiket-és ezzel saját életüket is.
A népvándorlásról:A 9. században a magyar portyáknak-több célja volt.Egyik a zsákmányszerzés--másik ami fontosabb, szövetségek-szerződések-kötelezettségeinek betartása.De a korabeli, főleg nyugati anarchikus bel-és külpolitikáikon felülkerekedni akaró nyugati uralkodók,is szívesen hívták zsoldosként Európa szerte "rettegett " magyar harcosokat-zsoldosként,mint azt te is említettél .Megjegyzem-a kalandozásoknak kétség kívül-zsákmányszerző célja volt-de ettől fontosabb az,amire napjaink honi politikusai gyakran hivatkoznak-nevezetesen arra,hogy a Kárpát-medencei magyar hatalmat megszilárdítsák,és Európában egy, az- azt fenyegető államalakulat létrejöhessen Európában. Letelepülésünktől itt vagyunk-viharverten,és joggal tarthatunk attól,hogy idegen hatalmak,önös érdekeiket nézve mesterségesen félelmet keltő hordát zúdítanak Európára, akik komoly nyomást gyakorolnak már most-Európa népességére.Mi erről csak beszélgethetünk-ötleteink-is lehetnek-de ahogy bölcsen megjegyezted itthon,2 ember sem tud kompromisszumot kötni mert, nincs az a téma..Sajnos.
eszegfu
@eugen4402: 8:49 Jó a hasonlatod!:) És az is tény: nem rajtunk mulik, hanem a "nagyhatalmakon".
eszegfu
@perfekt: Én már nem nagyon merek hosszabban irni, mert kiutálnak... Csak annyit még: az akkori népvándorlásnál volt már területünk, termelhettünk, de mi még nagyobb területre, hatalomra vágytunk... a mostani emberek pedig az éhség, a munkanélküliség és a háboruk miatt kerekednek fel... és ez az ami nem mindegy. Kösz. a beszélgetést... folyt. a köv. cikknél!:)
perfekt
@eszegfu: szia 14:25 re.Már ennyi az idő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.