Csaknem húsz holokauszttagadó tartalmú weboldal ideiglenes eltávolítását rendelte el az ügyészség indítványára a bíróság - közölte a Fővárosi Főügyészség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
@Csizmás Kond: Nyugodtan elhiheted. Ha ráérő idődben elolvasod dr. Nyiszli Miklós könyvét, világosabban látsz majd. Amit a doktor úr mesélt élőben a gyerekkori barátjának - nagyapámnak - az még a könyvbelieknél is szörnyűbb volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@glorianna: Olvastam és láttam is a színhelyet...ezért nem hiszem
...és mindenekután annyit foglalkoztak a témával, hogy utánolvasgattam a ciános históriának is ami szintén meggyőzött hogy ott az az épület alkalmatlan volt olyasmire.
Nem akarom senki szenvedéseit alábecsülni, csak a hihetetlen dolgokat nem tudom szó nélkül hagyni.
karma1
@glorianna: Ugyan, ne vitatkozz, a Nagyapad is rosszul tudja, Nyiszti doktor is, egyedul a papucsos macska a mindentudo. (Tudod, elvegezte az epuleteken a szukseges vizsgalatokat is).
Ugyse lesz igazad vele szemben, kar hozzaszolnod, ha nem szolsz hozza, magaba fordulva sajat magat fogja folelni...:o((
Csizmás Kond
@karma1: Ne szemérmeskedj kislány...ha mondani valód van nyugodtan mond meg mert úgy is kitűnik az írásodból, hogy kiről beszélsz...mégha százszorosan is felfogadtad, hogy nem szólsz hozzám...
eugen4402
Nahát, az IG Farbenindustrie is csak kitaláció volt?
...és a Zyklon B a Hamupipőkéből került át a történelemkönyvekbe...?
Megértem patkányok, ha nem vagytok büszkék az elődeitekre. Ne kövessétek őket, a tagadás nem megoldás!
glorianna
@karma1: ááá, csak elkapott a billentyűzet-viszketegség a beírás olvastán :)
Már elmúlt.
Érdekességképpen: a XX. sz. elején nagyapámék és Nyiszliék szomszédok voltak, jó 50 évvel később nagyapámnál a verandán mondott egye-mást a doktorbácsi az átéltekről. A hetvenes évek legelején pedig összehozott a véletlen bizonyos Kleinnével, aki népes családjából egyedül menekült meg, lévén a vészkorszak idején életerős fiatalasszony, akin "érdekes" kísérleteket végeztek. Sem a szülei, sem a testvérei, sem a férje, sem a két kisgyereke nem maradt életben, ő némely nem életfontosságúnak ítélt szervétől és néhány bordájától eltekintve megmaradt, élete végéig hitte, hogy valami rettenetes, az elődei által elkövetett bűnt kellett a 1944-es és a későbbi életével levezekelnie.
karma1
@glorianna: Ez latod nem tortenhetett meg megsem, mert a nagy roman tortenesz ezt mondta, hogy ez nem letezett. (Biztosan csak cserkesztaborok voltak arrafele, ibolyat szedni, szamhaboruzni a bokorban).
A baratunk mamajan is kiserleteztek, bar O meguszta szerveltavolitas nelkul, mert arra mar nem volt idejuk az SS-nek, hogy veluk is meg behatobban foglalkozzanak, mert 45. marciusaban vittek oket... Valamilyen benito idegmerget kapott, ami a tudatat teljesen eberen tartotta, csak eppen moccanni nem tudott, semmijet sem birta megemelni, a beszede is lelassult... Azt mondta, hogy fokozatosan emeltek az adagot, mondta, ha meg egy honappal tovabb tartott volna a mutatvany, akkor biztosan nem elne mar...
De biztos a Jutka neni tudja rosszul, mert ezt is jobban tudja a macska... mint altalaban mindent...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.