A Blikk szerint éjszakánként akár 200-400 menekültet is átengedhetnek Magyarország területére az embercsempészek, mert a magyar-szerb határon van egy kijáró kerítésoszlop. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója nem tud erről, de azt kérte az újságírótól, forduljon a hatóságokhoz.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem a media leplezte le magat, hanem -megint- az orban-futyi$$ gepezetbe kerult homok...Micsoda belbiztonsagi szakerto az, akinek az orra elott napi 200-400 hatarserto besetal az orszagba, es a csempesz maga nyilatkozik az ujsagironak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kond: Ez már annyira zagyva, hogy nem is válaszolok.
wagabund
..."éjszakánként akár 200-400 menekültet is átengedhetnek Magyarország területére az embercsempészek, mert a magyar-szerb határon van egy kijáró kerítésoszlop"...

ugye ez csak vicc? mert ha az, akkor nagyon hülye vicc...de ha igaz, akkor hogy lehet az, hogy az ottani parancsnoktól felfelé bakondiig még szabadlábon vannak a versenyzők...horribile dictu, ha ez tényleg megtörténik, az csak úgy lehetséges, hogy bizony erősen be kell hunyni a szemet, és a tenyeret jól kinyitni...

igen? vagy mégsem? tanácstalan a nyájas olvasó...
Hellcat
Tipikus fidesesz módra kivitelezett munka. Kurva drága és nem látja el az egyetlen feladatát. gratulálok.
nemkati
A szerb határt nem ismerem, de ma éjjel jöttem át a horvát határon Letenyénél, és onnantól a benzinkutaknál egy csomó migránst láttunk. Fogalmam sincs, hogy már kaptak-e letelepedési engedélyt, menekült státuszt, vagy mi van velük, de szinte ott élnek, a kamionparkolónál fürdenek, jól elvannak.
karma1
@Szókrakész: aug. 29.14.07-re: Igazad van, valoban MINDEN hatart kellene valamilyen modon orizni, de ha jol emlekszem, pont orbanc szuntette meg a hatarorseget, mint szuksegtelen dolgot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.