Interneten elérhető jegyzetekből tanítják majd a szakgimnáziumokban az új, összevont természettudományos tárgyat – számolt be az RTL Híradója.

A tankönyv ugyanis a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint nem készült el. A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint a tananyag kinyomtatható, és a tanárok tudása elég ahhoz, hogy felkészüljenek az órákra.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
Dübörög a gazdaság ... ledózerol mindent az országban. :-(
Grumpycat
Jegyzetekből tanítanak majd a szakgimnáziumokban, mert nincs tankönyv.

Egy olyan tantárgyat, ami nincs. Megbaszhatjátok a kurva anyátokat. És azok is, akik hatalomra juttattak.
lampa laz
Aszonták, h a szocik leépítették az oktatást, ezek+ ahelyett, h infúzióra kötötték volna inkább koporsóba tették. Ami a legszebb, hogy még büszkék is rá.
nezelodo
Lehet,hogy ezért tartott gyerek és tanár nélküli tanévnyitót! Végül is igaza van, a gyerek, meg az a sok hőbörgő kockás inges csak zavaró tényező a remekül teljesítő kormánynak (Orbánnak), ahogy ezt korábban a szintén remekül teljesítő KLIK-től már megtudhattuk.

Gondolom a "kockásinges listát" a Kubatov lista mintájára időben, hiánytalanul, a rajta lévőket veszélyességi osztályba sorolva, sikerült elkészíteni, és az illetékeseknek döntés előkészítési háttéranyagként már eljuttatták!
Nem is azokkal a hülye tankönyvekkel kell bajlódni, elég ha a rávaló pénzt eljuttatják a kedvenc kiadójuknak, akit a Mészáros féle történet miatt senki sem emleget már.
justhpeter
Gagyi kormány csak gagyi intézkedést tud tenni, amitől még a semmi is jobb lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.