Megmagyarázhatatlan módon Mészáros Lőrinc cége, a felcsúti székhelyű R-Kord Építőipari Kft. nyerte el a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. sorompók vasúti átjárókba telepítésére kiírt pályázatát. A Napi.hu ismertette a közbeszerzés eredményét. Eszerint Mészáros cége a MÁV mind a négy vonatkozó pályázatát megnyerte, összesen kétmilliárd forintos értékben. A MÁV a kiírásban négy részre osztotta Magyarország területét, ezekre külön-külön lehetett ajánlatot tenni.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grumpycat
@oncogito: Miért, nem hiszel a véletlenekben és a szerencsében?
lampa laz
1fillért sem hagynak veszni az ejus pénzekből...
Yoda69
Akkor lesz egy ujabb kastely vagy Adriai luxus villa.
Tudnak ezek elni a magyar kozpenzbol.
oncogito
@Grumpycat: - szinte csak ez tart életben!
bakegya
@lampa laz: SOKALLJÁK -az enyves kezeknél,mint az orbán család széles értelemben-nincs határ(csakkk kerítés)GYORSAN ZSÁKOLNAK,KELL A LUXUS FENNTARTÁSÁRA.
bakegya
A mészáros milyen jogon mészárolja a magyar államkasszát-KI A KURVA ANYJÁNAK A HAVERJA EZ A PALI ÉS AZ ÖSSZES PEREPUTTYA HOGY MILLIÁRDOKKAL AKASZTHATJA KI A LEGKÜLÖNFÉLÉBB INGATLANPIACI HATÁRAINKON INNEN ÉS TÚL A SPORT,MEZŐGAZDASÁG-(erdő és vadászati specialitások,állattenyésztés,élelmiszergyártás,forgalmazás) ,KÖZLEKEDÉS,ÉPÍTŐIPAR,KÖZMŰÉPÍTÉS,IDEGENFORGALOM,ÉLELMISZERIPAR,MŰSZAKI KERESKEDELEM ÁGAZATOKBAN -szóljon AZ ORSZÁG MINISZTERELNÖKE ha valami kimaradt ennek a felcsutkai POLGÁRMESTER ZSENINEK A REPERTUÁRJÁBÓL-és akkor nem az orsos vicctor STRÓMANJA-ÉS EZT EZ A MAGYARORSZÁG EL IS HISZI ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.