Csak akkor szerveznek békemenetet a kvótareferendum támogatására, ha drámai migrációs helyzet alakul ki, azaz sokkal több és agresszíven megnyilvánuló migráns jelenik meg - mondta a Magyar Időknek adott interjújában Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na Csizi elvtárt rögvest neki kell fogni összegyűjteni őket, csak a Gülüszemtől kell elkérni a listáját, azoknak, akiket az offshore cégeiken keresztül helypénzért beengedtek, tudjátok, egy kisvárosnyit, úgy három és félezernyit. Akiket Brüsszel akar ránk lőcsölni, az ezerháromszázat, azokat úgysem látja senki!
Ha megint elég sok "magánszemély" cöfög nektek párszáz millát a működésre, lehet, hogy tudtok szerződtetni mutatóba egy tucat statisztát, akik tündérországban szeretnék felfedezni a vágyott nyugati világot!
karma1
Pedig milyen jo lehetoseg lett volna bayerzsotinak egy kis duhongesre, hoha-anyazasra... Nem tudjak a civil elvtarsak, hogy ezzel mekkorat segitettek volna rajta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.