Saját feleségétől vehette át Nyírbogát díszpolgári címét a térség fideszes országgyűlési képviselője – Simon Miklós felesége ugyanis a település polgármestere – írja az ATV.hu.

Az ATV szerint egyhangú volt a szavazás, de ennél többet a zárt ülés miatt nem tudhattak meg a jegyzőtől, akihez a polgármester irányította a stábot információért. A házaspárnak nem ez az első bírált esete. A 2014-es választások után a volt polgármesternek, a felesége kezdeményezésére 5 millió forintos végkielégítést szavaztak meg a képviselők. Ezt az összeget egyébként Simon nem sokkal később visszafizette.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Biztos ennek a falúnak a fele a rokonsága.
nezelodo
Na ezek rendesen "belakták a falut", csak ez az egy népes család él ott. És még mondja valaki, hogy a fidesz nem családias párt! Tanulnak a kis csinovnyikok a nagyobbaktól.
perfekt
Egyhangú volt?.Még szép..Ketten voltak-a feleség férjére szavazott- a férj tartózkodott. Így többségi szavazattal a férj vitte a díjat.A kitüntetés után a testület a Gundelban vacsorázott--ahol pohárköszöntőjében a feleség méltatta férjét-kemény helytállásáért!
szaboria1
@nezelodo: Szabolcsi születésű révén tudom, hogy nagyon sok a másodfokú unokatestvéri házasság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.